iPhone Xs etkinliği öncesinde Apple Store geçici olarak kapandı

Yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı etkinlik öncesinde Apple Store geçici olarak kapatıldı. Etkinliğin bitişi ile birlikte tekrar açılacak olan Apple Store'da etkinlikte tanıtılan tüm model ve yenilikleri görüyor olacağız.
iPhone Xs etkinliği öncesinde Apple Store geçici olarak kapandı

Apple'ın Türkiye saati ile 20.00'da bir etkinlik düzenleyeceğini ve yeni modellerini tanıtacağını sizlere daha önce aktarmıştık. Yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı etkinlik öncesinde Apple Store geçici olarak kapatıldı. Türkiye mağazası da dahil olmak üzere şirketin online mağazalarından alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar, mağazanın güncellendiği ve yakında geri döneceği ile ilgili mesaj görüyorlar.

Akşam başlayacak olan etkinlikte 3 yeni iPhone modeli ile birlikte yeni Apple Watch modelinin de tanıtılması bekleniyor. iPhone ve Apple Watch'ın yanı sıra iOS 12AirPods 2 ve AirPower da etkinlikte karşımıza çıkması beklenen diğer yenilikler. Etkinliğin bitişi ile birlikte tekrar açılacak olan Apple Store'da etkinlikte tanıtılan tüm model ve yenilikleri görüyor olacağız.

Dilerseniz etkinlikte karşımıza çıkmasını beklediğimiz yeniliklere buradan ulaşabilir ve her Apple lansmanında da olduğu gibi, etkinliğin tüm detaylarını sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.