DMEXCO 2018, ziyaretçilerine kapılarını açtı

2009'dan beri kesintisiz süren dünyanın en büyük pazarlama konferanslarından Digital Marketing Exposition and Conference (DMEXCO) 2018 Almanya'nın Köln şehrinde başladı.
DMEXCO 2018, ziyaretçilerine kapılarını açtı

2009'dan beri kesintisiz süren dünyanın en büyük pazarlama konferanslarından Digital Marketing Exposition and Conference (DMEXCO) 2018 Almanya'nın Köln şehrinde başladı. Yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen etkinliğe, sabah saatlerinden itibaren binlerce ziyaretçi akın ediyor.

Geçtiğimiz yıl Facebook COO'su Sherl Sanberg, Twitter kurucusu Jack Dorsey gibi teknoloji şirketlerinin  önemli isimlerinin ana konuşmacı olarak katıldığı etkinliğin bu sene de programı dopdolu. Telekom CEO'su Timotheus Höttges, Instagram'dan Jin Squires, Çin'in dev arama motoru Bauidi'im CTO'su Alex Cheng, Publicis CEO'su Arthur Sadoun  da dahil olmak üzere toplamda 550 konuşmacı sahne alacak.

Köln Fuar Merkezi'de gerçekleştirilien DMEXCO'da bu sene 18 sahnenin yer aldığına tanık oluyoruz. Etkinlikte bu sene TAKE C.A.R.E. - Curiosity (Merak), Action (Harekete Geçmek), Responsibility (Sorumluluk), Experience (Deneyim)- sloganıyla ile teknoloji ve pazarlama tutkunlarına sesleniliyor.

Slogan da tahmin edebileceğiniz üzere kullanıcı deneyiminin, marka sorumluluğunun ve dijital dünyada hızlı aksiyon almanın  öneminin vurgulanması bekleniyor. Özellikle yapay zeka (AI), çok yakın zamanda değişen AB Genel Veri Koruma Tüzüğü (General Data Protection Regulation - GDPR) ve akıllı ses asistanları da yine etkinliğin odak noktasında olan konular olacak.

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sunduğumuz ve yarın akşam son bulacak etkinlik ile ilgili tüm detayları bizimle DMEXCO 2018 etiketiyle takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.