Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, resmen Türkiye'de

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, resmen Türkiye'de

Hem Çin'in hem de dünyanın en önemli teknoloji üreticilerinin başında gelen Xiaomi, bugünden itibaren artık resmen Türkiye'de hizmet veriyor. Ülkemize yetkili distribütör ile adım atan Xiaomi'nin distribütörü ise EVOFONE oldu. Kendi tasarımı olan EVO RS serisine de sahip olan EVOFONE, Samsung, Apple, LG, Sony gibi dünyanın önde gelen teknoloji markalarının ürünlerini ithal ederek Türk tüketicileri ile de buluşturuyor.

Mi Shop Eylül ayında açılıyor

Hatırlatmak gerekirse ülkemizde pek çok Xiaomi modeli satılıyordu. Fakat bugüne kadar satılan bu modeller resmi distribütör aracılığı ile değil ithalatçı garantili bir şekilde satılıyordu. EVOFONE'nun Xiaomi’nin ülkemizdeki yetkili distribütörü olması ile birlikte Xiaomi ürünleri ülkemizde resmi olarak satılacak.

Xiaomi’nin inovatif ve erişilebilir tasarım anlayışı ile akıllı telefondan televizyona, notebooktan drone’a, bisikletten scooter’a kadar farklı ürün çeşitleri ile yeni nesil teknolojik ürünlerinin Eylül ayında İstanbul’da açılacak ilk Mi Shop’ta satışa sunulacağını da ekleyelim.

Xiaomi’nin resmi olarak ülkemizde satışa sunulacak olan ilk modelinin Mi A2 olacağını da ekleyelim. Teknosa üzerinden satışa sunulacak olan Xiaomi Mi A2 modelinin ülkemizdeki fiyatı ise 2 bin 599 TL. Lansmana özel olarak 1 aylık bir süre için 2 bin 199 TL fiyat etiketi ile satılacak olan Xiaomi Mi A2, orta segment telefon isteyenler için başarılı bir alternatif.

EVOFONE olarak farklı kategorilerdeki ürünleri, tüm dünyada beğeniyle kullanılan Xiaomi’nin Türkiye’deki yetkili distribütörü olmaktan gurur duyduklarını belirten EVOFONE Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, bugüne kadar olduğu gibi dünyanın sayılı markalarından birinin ürünlerini daha Türk tüketiciler ile buluşturacaklarının altını çizdi.

Eylül ve Ekim aylarında iki Mi Shop açacaklarını da paylaşan Çon, tüketicilerin bu iki mağazada Xiaomi ürünleri hakkında detaylı bilgi alabileceklerini ve 160 farklı Xiaomi ürün seçeneğini yerinde deneyimleyebileceklerini de belirtti. Xiaomi ürünlerinin TeknoSA içerisinde artan pazar payınım yeni ürünlerle daha da ivme kazanacağını belirten TeknoSA Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Ozar, Türkiye’nin öncü ve en yaygın teknoloji perakende şirketi olarak Xiaomi ürünlerini tüketicilerle buluşturacaklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.