Akıllı güvenlik kamerası Turkcell Supercam inceleme

Bulut depolama ve akıllı alarm özellikleri ile can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Turkcell'in güvenlik kamerası olan Supercam'in incelemesi ile karşınızdayız

Bulut depolama ve akıllı alarm özellikleri ile can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Turkcell'in güvenlik kamerası  olan Supercam'in incelemesi ile karşınızdayız. Hem Android hem de iOS platformlarında bulunan birer mobil uygulama ile kontrol edilebilen Supercam, hem dijital kamera hizmeti veriyor, hem de konut ve işyerleri için akıllı alarm özellikleriyle güvenlik risklerini en aza indiriyor.

Özel olarak geliştirilmiş hareket algılama sensörüne sahip olan Supercam, kullanıcının belirlediği zaman dilimi içerisinde hareket eden her şeyi algılayıp, alarm üretiyor ve kullanıcıya bilgilendirme mesajı gönderiyor. İç ve dış kamera olmak üzere iki farklı versiyona sahip olan Supercam, sadece 100 gram ağırlığında.

2 megapiksellik bir kameraya sahip olan Supercam, 1080 piksel çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. 1080 piksel canlı izlemenin yanında çift taraflı konuşma ve görüntülerin bulutta kaybolmadan saklanması gibi özelliklere de sahip olan akıllı kamera, mikrofon ve hoparlör desteğine de sahip.

Akıllı telefonlara kurulan Supercam uygulaması ile çok basit şekilde yönetilen sistem, başarılı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Supercam'in sürekli buluta yapabilme özelliği sayesinde 30 güne kadar olan kayıtların bulut ortamına arşivlendiğini ve geriye dönük olarak izlenebildiğini de belirtelim.

Ayrıca Supercam'in kullanıcının tanımladığı zamanlarda ve görüntü üzerinde seçtiği alanlarda beklenmeyen bir hareket oluştuğunda kullanıcıları mobil bildirimlerle haberdar etme ve bu alarmı kaydederek, 7 gün boyunca takip etme imkanı sunduğunu da belirtelim.

Son olarak fiyatından bahsedecek olursak aylık 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek bu ürün, özel ekipler tarafından ev ya da işyerinde ek bir ücret ödemeden kurularak aktif hale getirilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.