Uzaktan çalışanların bütün iş kalemlerini yönetebileceği girişim: Plutio

Plutio, genel olarak ihtiyaçtan ortaya çıkmış bir bütünleşik proje.
Uzaktan çalışanların bütün iş kalemlerini yönetebileceği girişim: Plutio

Freelance çalışanların, ajansların ve girişimlerin en büyük sorunlarından biri iş kalemlerini yönetmek için birçok farklı araç kullanmak zorunda olmaları. Ekip içi iletişim, dosya yönetimi, proje yönetimi, faturalar ve teklifler bunların sadece bir bölümü. Detaylara girdikçe farklı farklı iş kalemleri çıkıyor ve kullanılan tüm araçları yönetmek yeni bir sorun haline geliyor. Büyük şirketler için bu kaçınılmaz olsa da freelance çalışanlar ve daha küçük ajanslar ve girişimler için oldukça başarılı bir çözüm var, Plutio.

Plutio, genel olarak ihtiyaçtan ortaya çıkmış bir bütünleşik proje. Yaptığı işlere bakılacak olursa gerçekten başarıya ulaşmış. Çünkü CEO Leo Bassam'ın paylaştığı verilere göre 2017 yılında yaptıkları açılışın ardından 1 hafta içerisinde 250.000 dolar kazanmış. Şu anda 2.000'den fazla müşteriye sahip olan Plutio görünüşe göre hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

Birçok farklı işlemi tek bir yerden takip edip yönetmenin oldukça büyük bir kolaylık sağladığı bir gerçek fakat benzer girişimlerin en büyük sorunu yönetilen iş sayısı arttıkça kullanılabilirlik düşmesiydi ve Plutio'nun arayüzü bu sorunu da çözdüklerini gösteriyor. En azından şimdilik...

Yeni bir müşteriye fatura göndermek, ekip arkadaşlarınız veya dışardan çalıştığınız kişilerle aynı projeyi yürütmek, zamanlayıcı sayesinde hangi işe ne kadar vakit harcadığınızı takip etmek ve tüm bunları takvim ve mailinizle entegre etmek size de oldukça zaman kazandırabilir.

https://youtu.be/bhTh5jIRRN8

14 günlük deneme süresi sonrası dilerseniz işinizi bu proje üzerinden yönetip yönetmeyeceğinize karar verebilirsiniz. Producthunt yorumlarına baktığım zaman CEO Leo Bassam'ın müşterilerinin sevgisini kazandığını net olarak görebiliyorum. Bu nedenle işinizi yönetebilecek bir araç arayışındaysanız Plutio'ya bir şans verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.