Continually ile özelleştirdiğiniz sohbet botunuz talep toplasın

Continually ile özelleştirdiğiniz sohbet botunuz talep toplasın

Hizmet veya ürün satıyorsanız sitenizin bir yerinde sorularına cevap arayan kişilere yardımcı olabilmek için bir sohbet kutusu bulunduruyor olmalısınız. Bu sohbet kutusu aracılığıyla ziyaretçilerinize kendiniz dönüş yapabildiğiniz gibi bir bot aracılığıyla da yardımcı olabilirsiniz. Çoğu zaman botlar temel soruları aşabiliyor fakat iş talep toplamaya geldiği zaman kullanıcıyla sohbeti bölmeden talep alma konusunda pek iyi oldukları söylenemez.

Continually, geliştirdiği sistem sayesinde sohbet kutusu aracılığıyla talep toplamanızı sağlayabiliyor. Farklı farklı sohbetleri sadece sürükle-bırak yöntemiyle hazırlayabildiğiniz bu projede ziyaretçilerin sorularına yanıt verirken toplantı tarihi belirlemelerini veya sadece e-mail, telefon gibi bilgilerini bırakmalarını isteyebiliyor ve gerçek bir temsilciyle etkileşime girmelerini sağlayabiliyorsunuz.

https://youtu.be/NCg5aXyOvxM

Sistemin topladığı talepler dilerseniz e-posta ile dilerseniz de Slack bildirimi ile size ulaşıyor. (Talebi satışa dönüştürmek bu aşamadan sonra sizin elinizde.) Takvim entegrasyonu, Slack ve e-mail bildirimi gibi entegrasyonlar dışında eğer büyük bir girişim olarak Continually kullanıyorsanız Salesforce ve Marketo entegrasyonu da size özel hazırlanan pakete dahil ediliyor.

Her sitede karşımıza çıkan geleneksel formları kimse doldurmak istemiyor. Bu nedenle temel sorularını sorduktan sonra gerçekten destek bekleyen bir kişinin sohbet botu aracılığıyla sanki sohbet ediyormuş gibi size bilgilerini vermesi oldukça faydalı olabilir.

Form oluşturmak ve bunu sitenize entegre etmek sonra bu talepleri yönetmek pek kolay bir iş değil, Continually tüm süreci otomatize ettiği için size çok zaman kazandıracaktır. Bireysel kullanım için ücretsiz bir paketi de bulunan Continually'nin ücretli paketleri ise 50 pounddan başlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.