Karma gerçeklik gözlüğü Magic Leap One satışa sunuldu

Uzun süre bekleyişten sonra Magic Leap’in karma gerçeklik gözlüğü olan The Magic Leap One Creator Edition bugün itibariyle satışa sunuldu.
Karma gerçeklik gözlüğü Magic Leap One satışa sunuldu

Herhangi bir ürün tanıtmadan 6,3 milyar dolar değerlemeye ulaşan Magic Leap’in ilk ürünü olan Magic Leap One’ı tanıttığınız sizlere geçtiğimiz Aralık ayında aktarmıştık. Uzun süre bekleyişten sonra Magic Leap’in karma gerçeklik gözlüğü olan The Magic Leap One Creator Edition bugün itibariyle satışa sunuldu.

ABD'de için kullanıma sunuldu

Sadece ABD’nin belirlenen bölgelerinde satışa sunulan The Magic Leap One Creator Edition’ın fiyatı ise 2 bin 295 dolar.  Satışa sunulan The Magic Leap One Creator Edition’ın bir geliştirme kiti olmadığını da belirtelim.

Konuyla ilgili bir açıklama da yapan Magic Leap CEO’su Rony Abovitz, The Magic Leap One Creator Edition’ın tamamen çalışan bir son tüketici ürünü olduğunun altını çizdi.  he Magic Leap One Creator Edition ürünü Magic Leap’in yatırımcısı konumunda da bulunan AT&T’nin belirlenen mağazalarında kullanıcılar ile buluşacak.

Özellikle sanatçılar ve uygulama geliştiricileri hedefleyen The Magic Leap One Creator Edition, iki farklı versiyona sahip olacak. Lightwear, Lightpack ve Control olmak üzere 3 parçadan oluşan The Magic Leap One Creator Edition, uzun kullanımlar için ergonomik bir tasarıma sahip.

Gücünü Nvidia’nın bir işlemcisinden alan Magic Leap One gözlüğü üzerinde 6 adet kamera da bulunduruyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama da sunan The Magic Leap One Creator Edition, bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac/b/g/n ve USB-C bağlantı seçeneklerine de sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.