SPONSORLU

Türkçe canlı destek sistemi JivoChat, e-ticaret sitelerinde dönüşüm ve satışları artırmada çok iddialı

Türkçe canlı destek sistemi JivoChat, e-ticaret sitelerinde dönüşüm ve satışları artırmada çok iddialı

“Sitenize gelen ziyaretçileri, mutlu müşterilere dönüştürün!” sloganı ile Türkiye pazarına giriş yapan, dünyada en çok kullanılan ikinci canlı destek aracı JivoChat, tamamen yerelleşmiş 360 derecelik iletişim sistemi ile tüm ihtiyaçlarınızı giderecek tek iletişim aracı olmayı vaat ediyor. 2012’de kurulan ve dünyada 200 bin, Türkiye’de ise 2 bin üzerinde siteye altyapı sunan JivoChat, Türkiye’de henüz yeni başladığı macerasında, günde onbinlerce mesaja köprü oluyor.

Günümüzde bir standart haline gelen canlı destek hizmetinde, Türkiye’deki birçok işletme sınıfta kalıyor. Yapılan araştırmalarda, katılımcıların neredeyse tamamı, sorularına anında cevap bulabilecekleri bir siteden alışveriş yapmayı tercih edeceklerini belirtiyorlar. Aramanın yerini mesajlaşmaya bıraktığı gerçeğinden yola çıkan JivoChat gibi canlı sohbet eklentileri de müşteri memnuniyeti, dönüşümler ve sadakat sağlamada işletmelerin en önemli ihtiyaçlarından oluyor.

14 günlük ücretsiz deneme sürümünde %60’lara varan dönüşüm artışını taahhüt eden JivoChat, denemenin ardından ayda 50TL’ye profesyonel lisansını sunuyor, ya da kısıtlı özelliklerle ücretsiz sürümde kalmanıza da olanak tanıyor. Sitesi üzerinden 7/24 canlı destek sunan JivoChat, tam yerelleştirilmiş sistemi, Türk Lirası ile ödeme seçeneği ile Türkiye’de kalıcı olmaya geldiğini hissettiriyor. Siteleri www.jivochat.com.tr üzerinden hemen ürünü inceleyebilir, temsilcilerine sorularınızı sorabilirsiniz.

Tüm talepleri tek kanalda toplamak

Günümüzde çoğu online iş çoklu-kanalın gücünden faydalanmaya çalışıyor, haliyle birçok kanaldan da mesajlar alıyor ve bunları cevaplamak bir yerden sonra çok karmaşıklaşabiliyor. JivoChat bu soruna kolay bir çözüm sunmuş. Facebook sayfanızdan, destek e-posta hesabınızdan, internet sitenizden, mobil uygulamanızdan ve hatta telefonunuza gelen aramalardan gelecek her talebi JivoChat’te toplayarak, tek uygulama üzerinden tüm kanallara destek sunabiliyorsunuz.

Musluğu boşa akıtmayan dönüşüm çözümleri

Yine online işlerin en büyük sorunlarından olan düşük dönüşüm oranlarına, “ziyaretçileriniz ‘bi bakıp’ çıkmasın” diyerek çözüm sunan JivoChat, uygulamasında satışları ve dönüşümü tetiklemeye yönelik bir çok özellik sunmuş. Sitenizdeki ziyaretçileri canlı takip edip, detaylı bilgisini (hangi kaynaktan geldi, kaçıncı gelişi, ne kadardır sitede, hangi sayfaları gezdi gibi) görüntülemenize ve dilediğinizde manuel olarak sohbet başlatabilmenize olanak sağlaması büyük bir artı. Yine coğrafi bölgeleme sistemi ile, farklı bölge/şehirlerde iş yapan ve konumun önemli olduğu işler için, konum bazlı sohbet penceresi gösterme, temsilci atama ve kampanya mesajı gösterme imkanı sağlıyor.

Akıllı tetikleyiciler adını verdikleri sistem ile, belirlediğiniz koşullar sağlandığında otomatik mesaj gösterebilmenizi sağlayan JivoChat, satışları artırmada en büyük etkiyi bu özelliğin yaptığını belirtiyor. Örneğin, ziyaretçi sitede bir ürünü sepete attı ve satın alma sayfasına gitti, ancak 20 saniyedir işlem yapmıyorsa, şu mesajı göster : “Merhaba, en beğenilen ürünlerimizden birini seçmişsiniz, harika! Size bir yüzde on indirim verelim, güle güle kullanın, ne dersiniz?” şeklinde tetikleyiciler belirleyebiliyorsunuz. Bu sayede nerede, hangi müdahaleyi yapacağınızı otomatikleştirebiliyorsunuz.

Çağrı merkezine en kolay ve kullanışlı alternatif: Jivo İş Telefonu!

JivoChat’in belki de en önemli ayraçlarından biri olan 360 derece sistem vaati, telefon entegrasyonu yapabilmenizle kendini gerçekleştiriyor. Dilerseniz Türkiye dahil, 52 ülkeden birini seçip, cüzi miktarlara telefon numarası satın alın, dilerseniz kendi telefonunuzu sisteme bağlayın. JivoChat uygulamasından hem gelen aramaları cevaplayabilecek, hem de giden aramalarda bulunabileceksiniz. Sonuç olarak, tüm iletişim trafiğiniz tek bir kanalda olacak ve tüm müşterilerin geçmişini tek bir arşivde görebileceksiniz.

Müşteri temsilcisi üretkenliğini en iyi hale getirmek

JivoChat’in mobil ve masaüstü uygulamaları, temsilcilerin işini kolaylaştırmak için birçok ek özellikle donatılmış. Sohbet transferi, sohbete temsilci daveti, çağrı aktarma, ziyaretçinin yazdıklarını canlı gösterme, detaylı ziyaretçi bilgisi, taslak cevaplar, hızlı cevap önerileri, 72 dil için otomatik çevirmen, departmanlar, cobrowsing, coğrafi ip bölgeleme ve daha birçok özellik müşterilere hızlıca cevap verebilmeyi, ve yoğun bir iş gününü oldukça kolaylaştırıyor. “Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden” felsefesi ile hem mobil hem masaüstü uygulamalarını kullanmanızı sağlayan JivoChat, siz çevrimiçi olmadığınızda da sohbet penceresini klasik bir çevrimdışı iletişim formu haline getirerek, gelen talepleri e-postanıza iletiyor.

Ziyaretçileriniz ve müşterilerinize daha iyi bir hizmet vermek, sitenizde dönüşümleri artırmak istiyorsanız şimdi JivoChat’in sitesine giderek üye olabilirsiniz. “5 dakika içinde kullanmaya başlayın, aylarca süren etkinin tadını çıkarın” diyen JivoChat, denemeye değer diyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.