2018'de satın alınabilecek en iyi tamamen kablosuz kulaklıklar

2018'de satın alınabilecek en iyi tamamen kablosuz kulaklıklar

Apple'ın tamamen kablosuz kulaklığı olan AirPods'un popülerleşmesi ile birlikte tüm teknoloji meraklılarının dikkatini çeken tamamen kablosuz kulaklıklar, pek çok yeni modele ve farklı özelliklere kavuştu. Bu listemizde 2018 yılında satın alabileceğiniz en iyi tamamen kablosuz kulaklık modellerini sizler için sıraladık.

Apple Airpods

İlk olarak 2016 yılının Eylül ayında karşımıza çıkan Apple'ın tamamen kablosuz kulaklıkları olan Airpods, kulaklık pazarının en popüler tamamen kablosuz kulaklıklarının başında yer alıyor. Kısa zaman sonra ikinci jenerasyonu ile karşımıza çıkması beklenen Airpods, başarılı ses performansı ve diğer Apple ürünleri ile olan eşleme kolaylığı ile dikkatleri çekiyor.

Samsung Gear IconX (2018)

Samsung'un ikinci jenerasyon tamamen kablosuz kulaklıkları olan Samsung Gear IconX (2018), gelişen pil performansı ile rakiplerinin önüne geçiyor. Airpods modelinden farklı olarak kulak içi bir tasarım tercih eden Samsung Gear IconX (2018), özellikle spor yaparken kullanmak için başarılı bir alternatif.

Jabra Elite 65T

Samsung ve Apple'dan farklı olarak tamamen kulaklık üreticisi olan Jabra, Elite 65T modeli ile tamamen kablosuz kulaklık yarışına dahil oldu. Özellikle üst seviye ses performansı ile ön plana çıkan Jabra Elite 65T, ülkemizde yaklaşık 700 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Sony WF-1000X

Listemizdeki diğer modellerden farklı olarak gürültü engelleme özelliğine sahip olan Sony WF-1000X, hafif ve konforlu bir tasarıma sahip. Rakiplerine oranla nispeten pahalı bir ürün olan Sony WF-1000X, tamamen kablosuz bir kulaklıkta gürültü engelleme özelliğini kullanmak isteyenler için başarılı bir alternatif.

Bose SoundSport Free

Listemizin en pahalı modeli olarak karşımıza çıkan Bose SoundSport Free, başarılı bir ses deneyimi sunsa da tasarım anlamında rakiplerinin gerisinde kalıyor. Özellikle spor yapan kullanıcılar düşünülerek tasarlanan Bose SoundSport Free, yağmur ve neme karşı da dayanıklı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.