Gülben Yağcı, ininal’ın Pazarlama ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Gülben Yağcı, ininal’ın Pazarlama ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Bireysel ve kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan fintech kuruluşu ininal'a Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı bir isim Gülben Yağcı, Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2013 yılından beri TEB ve CEPTETEB'in dijital pazarlama, satış ve müşteri ediniminden sorumlu Dijital Pazarlama Müdürü olan Gülben Yağcı, 14 yıllık bankacılık deneyiminin ardından yeni görevinde, ininal'ın pazarlama ve ürün yönetiminin sorumluluğunu üstlenecek.

Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini Marmara Üniversitesi'nin İngilizce İşletme Bölümü'nde, tamamlayan Gülben Yağcı, kariyerine 2005 yılında Finansbank'ın Dijital Kanallar Proje Geliştirme Bölümü'nde uzman olarak başladı.

Yağcı, 2007'de dijital kanalları geliştirme ve pazarlamadan sorumlu yetkili olarak TEB Dijital Bankacılık Bölümü'ne geçerek bu süreçte dijital pazarlama ve satış, kullanıcı arayüzü (UI) ve kullanıcı deneyimi (UX), dijital reklam, dijital iş geliştirme, dijital kanal geliştirme ve aktifleştirme, mobil uygulama ve yeni müşteri ediniminden sorumlu olarak dijital bankacılığın her alanında aktif roller üstlendi.

BNP Paribas Grubu ile yürütülen uluslararası çalışmalar kapsamında, TEB ve CEPTETEB adına dijital alanda önemli projeler yürüttü. TEB'in dijital bankası CEPTETEB'i hayata geçiren kurucu ekipte yer alan Gülben Yağcı, ininal ekibine katılmadan önce TEB ve CEPTETEB'in dijital pazarlama & satış ve müşteri ediniminden sorumlu Dijital Pazarlama Müdürü görevini sürdürüyordu.

Gülben Yağcı'ya ininal'deki yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.