Tarayıcı bazlı yerli mockup ve ürün görseli hazırlama uygulaması: Artboard.Studio

Tarayıcı bazlı yerli mockup ve ürün görseli hazırlama uygulaması: Artboard.Studio

Daha önce birçok farklı mockup oluşturma uygulamasından söz ettik. Bu alanda gerçekten önemli bir ihtiyaç var ve şirketler bu ihtiyacı en iyi şekilde çözebilmek için birbiriyle yarışıyor. Bugün inceleyeceğimiz uygulama tamamen tarayıcı bazlı çalışan ve ülkemizde geliştirilen Artboard Studio.

Artboard Studio'nun ilk önemli özelliği tamamen tarayıcı bazlı çalışıyor olması. Bu sayede herhangi bir cihaza bağlı kalmadan sadece hesabınıza giriş yaparak dilediğiniz gibi çalışmalarınıza erişebiliyor ve devam edebiliyorsunuz. Diğer uygulamalardan ayrılan önemli bir özelliği ise Photoshop'a benzer arayüzü. Bu sayede alışkanlıklarınızı da çok fazla değiştirmeden yeni bir platformda çalışmaya başlayabiliyorsunuz.

Artboard Studio ile sadece dijital ürünler için mockup hazırlamanız gerektiği izlenimine kapılmayın çünkü içeride bulunan yüksek çözünürlüklü ve tamamen editlenebilir durumdaki farklı taslaklar ve görseller ile dilerseniz bir mobil uygulama tanıtımı yapabilir dilerseniz de kahve dükkanınız için afiş ve hatta sosyal medya paylaşımı tasarlayabilirsiniz. Her geçen gün büyüyen görsel medya arşivi sayesinde sadece sürükle-bırak-boyutlandır işlemleriyle harika tasarımlar ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Henüz bir yatırım almayan Artboard Studio, Producthunt'ta günün ve haftanın girişimi olarak yer aldığından beridir kapalı beta olmasına rağmen 22 binden fazla kullanıcıya ulaştı ve bu kişiler sadece 1 ayda 13.000 tasarım üretti. Tamamen ağızdan ağıza yayılarak büyüdüklerini belirtiyor ve henüz resmi bir sonuca ulaşılmamış olsa da Londra'dan Mosaic Ventures ve Arabistan'dan Daal şirketi ile yatırım görüşmelerinin devam ettiğini belirtiyor.

Ürün için siz de deneme talebinde bulunabilirsiniz. Deneme için mailimi bıraktıktan sanırım 2 ay sonra dönüş aldığımı belirtmem lazım. Bu nedenle hemen kapalı betaya erişemeyebilirsiniz fakat gerçekten oldukça kullanışlı ve başarılı bir ürün geliştirildiğini net olarak söyleyebilirim. Ürün kapalı betadan çıktıktan sonra fiyatlara dair net bilgilere erişebileceğiz sanırım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.