Girişiminizi yurt dışında tanıtabileceğiniz platformların listesi

Girişiminizi yurt dışında tanıtabileceğiniz platformların listesi

Bir dönemler özellikle blog yazarları ve yeni site sahipleri tarafından oldukça sık kullanılan servisler vardı. Bu sitelere kendi projenizi ekler ve popülerliği dolayısıyla üst sıralara çıkarak hem trafik kazanır hem de SEO açısından farklı bir platformdan link aldığınız için fayda görürdünüz. Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla beraber bu platformlar tek tek önemini yitirdi ve kaybolmaya başladı. Tabii bunda Google'ın SEO alanında yaptığı önemli değişikliklerin de büyük bir etkisi var.

Yukarıda bu platformlar önemini yitirdi dedim fakat yine de Producthunt gibi platformlar yeni nesil listeleme servisleri olarak önemli bir yer edindiler. Özellikle Producthunt, sahip olduğu kaliteli girişimci kitlesi dolayısıyla hem sağlam bir tanıtım platformu hem de önemli bir geribildirim platformu görevi görüyor. Projeniz ilgi çektiği zaman oldukça faydalı ve beklenmedik sonuçlara ulaşabiliyorsunuz.

Girişiminizi tanıtmak için Producthunt dışında tabi ki bir çok farklı platform ve sosyal grup bulunuyor ve bunların hepsini aklınızda tutmak sorun olabilir. Bu nedenle daha önce teknoloji dünyasındaki öğrenci indirimlerini derleyen genç girişimci Serhad İletir'in yeni bir projesini paylaşmak istiyorum. Submit Checklist projesi ile girişiminizi tanıtabilmek ve geribildirim almak için 100'den fazla platforma erişebiliyor ve tek tek kontrol altında tutarak girişiminizi paylaşabiliyorsunuz. Eğer bunu kendiniz yapacak kadar vaktiniz yoksa 89 dolar karşılığında Submit Checklist'in sizin için tek tek tanıtımları yapmasını sağlayabiliyorsunuz.

Hacker News'te ana sayfaya çıktıktan sonra Submit Checklist aralarında Y Combinator girişimlerinin de bulunduğu 10'dan fazla girişim listelere kayıt sürecini Submit Checklist'e bırakmış durumda.

Reddit'in alt gruplarından Facebook gruplarına kadar 100'den fazla platforma girişiminizi kayıt etmek için siz de Submit Checklist'i kontrol edebilirsiniz. Çıkış stratejisinde oldukça büyük fayda sağlayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.