Teknoloji dünyasındaki öğrenci indirimleri

Teknoloji dünyasındaki öğrenci indirimleri

Özellikle öğrenciyken kendi projesini hayata geçirmeye çalışanların en büyük problemlerinden biri tabii ki para. Öğrenciliği sürdürürken bir şeyler yapmak istersen birçok şeye ihtiyaç duyabiliyorsunuz ve bunlara ücretsiz veya indirimli erişmek her zaman kolay olmuyor.

Buradan yola çıkan Serhad İletir, teknoloji dünyasındaki bir öğrencinin ihtiyacı olabilecek tüm indirimli araçları bir arada toplayarak herkesin kullanımına sunmuş. İlk olarak Google aramalarıyla topladığı listenin çok yeterli olmadığını görünce büyük şirketlerle iletişime geçmiş ve Zeplin, Ludus, Infogram gibi bazı şirketler öğrencilere özel indirimler tanımlayabileceklerini belirterek dönüş yapmışlar. Böylece liste genişlemeye başlamış ve şu anda 45 farklı teknoloji şirketinin indirimi listeleniyor.

Kendisi de genç bir girişimci olan Serhad İletir, kendini geliştirirken ve girişimlerinde kullanırken hiç bir araç için liste fiyatını ödemeyince böyle bir listenin herkese faydalı olabileceğini düşünerek yola çıkmış ve öğrenciler için oldukça faydalı bir liste oluşturmuş.

Haftalık olarak güncellenen listeye bildiğiniz indirimleri veya kendi şirketinizin öğrencilere sunduğu indirimleri de göndererek listenin gelişmesine katkıda bulunabiliyorsunuz. Öğrencilerin girişimcilik hayallerinde en azından başlarken destek olmak büyük girişmlerin en temel görevlerinden biri diye düşünüyorum. Microsoft gibi şirketler bu alanda çok ciddi destekler sağlarken yine büyük ölçekli fakat Microsoft seviyesinde olmayan şirketlerin daha fazla katkıda bulunması gerektiğine inanıyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.