Toplu yaşam alanları için bulut tabanlı çözümler geliştiren Apsiyon'dan yeni ürün: Apsis

Toplu yaşam alanları için bulut tabanlı çözümler geliştiren Apsiyon'dan yeni ürün: Apsis

Site, rezidans, plaza ve iş yerleri gibi toplu yaşam alanlarındaki sorunlara yönelik bulut tabanlı çözümler geliştiren Apsiyon, daha az sayıda bağımsız bölümün yer aldığı küçük yapılar ve sektöre yeni giriş yapan profesyonel yönetim şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünü Apsiyon Apsis’i tanıttı.

Apsiyon Apsis, ihtiyaçları daha az olan site yönetimleri ve apartmanlar için geliştirildi. Kullanımı kolay bir arayüze sahip olan Apsiyon Apsis, kullanıcılara kullanım sihirbazları ile kolay öğrenme ve daha kolay kullanım imkanı sunuyor. Apsiyon Apsis'in ilk 30 gün ücretsiz olarak kullanılabileceğini de belirtelim.

Apsiyon CPO’su Erkan Doğan, Apsiyon’un güncellemeleri ve geliştirmeleri devam ederken, ihtiyacı daha az olan site yönetimleri ve apartmanlar için hizmet verecek yeni ürüne sektörde ihtiyaç duyulduğunu fark ettiklerini ve Apsiyon Apsis'in bu amaçla tasarlandığını belirtti.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon, televizyon; kısacası kullanıcıların internete bağlanabilecekleri her cihazla kullanabileceği Apsiyon Apsis'le yapılabileceklerden biraz bahsedelim. Apsiyon'un yeni ürünüyle tüm dairelerin hesap hareketlerini ve kat maliki/kiracı detaylarını görüntülemek, tüm finansal aktiviteleri takip edebilmek mümkün. Kullanıcılar, toplu e-posta ve SMS gönderimi ile site sakinlerini her şeyden haberdar edebiliyorlar. Her türlü raporlamanın da mevcut olduğu ürün ile kullanıcılar ücretsiz bir web sitesine sahip olup ayarları da istedikleri gibi düzenleyebiliyorlar. Ayrıca Apsiyon Apsis'in bu gibi birçok özelliği daha bulunuyor.

Apsiyon'un şu anda 80 kişilik ekip, merkez ofis ve bir Ar-Ge merkezi ve 5 bölge müdürlüğü ile, 4 bin 100 sitede, 430 bin konuta hizmet verdiğini de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.