Restoranlarda ödenen hesaplarını tek bir noktada toplayan girişim: Hesapp

Restoranlarda ödenen hesaplarını tek bir noktada toplayan girişim: Hesapp

Restoranlarda ödenen hesapları tek bir noktada toplayan bir platform olarak karşımıza çıkan Hesapp, oldukça kullanışlı bir çözüm sunuyor. Restoranlarda ödenen hesapların paylaşıldığı ve kullanıcıların nerede ne kadar hesap öderim sorusuna cevap bulabilecekleri bir platform olan Hesapp, kullanıcılarına özel indirim ve kampanyalardan faydalanma imkanı da sunuyor.

10 binden fazla hesap

Yaklaşık 2 yıl içinde geliştirilen Hesapp, Ata Samlı tarafından kuruldu ve şu an için 3 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yolculuğuna ilk olarak Instagram'da başlayan Hesapp, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek için web sitesi üzerinden hizmet vermeye de başladı.

Yakın zamanda bir mobil uygulama ile karşımıza çıkmaya da hazırlanan Hesapp, kullanıcılarına restoranlarda müşteriler tarafından ödenmiş gerçek hesapları inceleyerek ödeyecekleri rakam hakkında net fikir sahibi olmalarına olanak tanıyor. Bunların yanı sıra kullanıcılar kendilerine sunulan özel fırsat, kampanya ve müşteri sadakat uygulamalarından da faydalanabilirler.

Premium üyelik ile gelir elde edecek

Bugüne kadar yüzlerce restorandan toplamda 10 bini aşkın hesap toplamayı başaran Hesapp, temelde Zomato, Foursquare ve Tripadvisor gibi uygulamalar ile rakip durumda. Hesapp'ın rakiplerinden en büyük farkı ise restoranların sadece hesap kısmına odaklanması.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan girişim, kullanıcılara ücretsiz sağlanan hizmetlere ek olarak premium hizmetler sunan bir üyelik modeli ile kullanıcılardan ücret alacak. Premium üyelik üzerinden bir gelir modeli oluşturan Hesapp, yeme içmeye meraklı müşterilerin dışarı çıkmadan önce mutlaka bakmak isteyecekleri bir platform haline gelmeyi hedefliyor. Son olarak Hesapp girişiminin Workup girişimcilik programının üçüncü dönemine seçilen 12 girişimden biri olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.