Uygun fiyatlı iPhone modeli 6 renk seçeneği ile gelebilir

Uygun fiyatlı iPhone modeli 6 renk seçeneği ile gelebilir

LCD panel kullanacak olan 6,1 inç boyutlarındaki uygun fiyatlı iPhone modelinin teknik detaylarının Temmuz ayının ilk günlerinde sizlere aktarmıştık. Daha önce Apple ile ilgili isabetli tahminleri ile tanınan analistlerinden Ming-Chi Kuo, yeni modelin renkleri ile ilgili çeşitli bilgiler paylaşmıştı.

Bugün ise Macotakara, 6,1 inçlik uygun fiyatlı iPhone modelinin renk seçenekleri ile ilgili bilgiler paylaştı. Macotakara tarafından yayınlanan yeni rapora göre uygun fiyatlı iPhone modeli, iPhone X'in deri kılıflarının sahip olduğu renkler ile gelecek. Paylaşılan bilgilere göre iPhone modeli, beyaz, siyah, sarı, turuncu, mavi ve Taupe renk seçeneklerine sahip olacak.

Uygun fiyatlı modellerde zengin renk seçeneği

Ming-Chi Kuo'nun yaklaşık 1 ay önce yaptığı renk tahminleri ise altın, gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncuydu. İki tahmin arasındaki en büyük fark ise kırmızı rengi. Apple'ın kırmızı rengini tıpkı diğer modellerde de olduğu gibi sonraki dönemlere saklaması pek de sürpriz olmaz.

LCD panel kullanacak olan 6,1 inç boyutlarındaki uygun fiyatlı iPhone'nun iPhone 5c modelinden beri en çok renk seçeneğine sahip olan model olması bekleniyor. Tabii ki söz konusu iki modelin fazla renk seçeneği sunmasının şaşırtıcı olmadığını da ekleyelim.

Uygun fiyatlı modellerinde daha fazla renk sunan bir politikaya sahip olan Apple, LCD ekran kullanacak uygun fiyatlı iPhone modelinde de bu politikasını devam ettirecek. iPhone modelleri ile ilgili yeni bilgilere ulaştıkça sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.