Geliştiricilerin uygulama içi aboneliklerini yönetmelerini sağlayan araç: RevenueCat

Geliştiricilerin uygulama içi aboneliklerini yönetmelerini sağlayan araç: RevenueCat

Girişimciler bir problemi çözerken o problemi "sıkıcı" olarak tanımlamayı pek tercih etmezler fakat görünüşe göre RevenueCat'den Jacob Eiting pek öyle düşünmüyor. Girişimciler için "sıkıcı bir problem" çözdüklerini belirten Eiting, sağladıkları hizmeti geliştiricilerin gerçekten sıkıcı bulduğunu ve hiç bulaşmak istemediklerini belirtiyor.

RevenueCat, mobil uygulama geliştiricilerinin uygulama içi aboneliklerini takip ve analiz edebildikleri bir araç ve tek yapmaları gereken şey sunulan API'yi uygulamalarına bağlamaları.

CEO Jacob Eiting ve CTO Miguel Carranza bu proje ile YC'nin hızlandırıcı programında yer alıyorlar ve daha önce bu projenin temelini geliştirdikleri Elevate isimli şirkette beraber çalışıyorlardı. Orada yaptıkları işin sıkıcılığı bir ilham kaynağına dönüşmüş olacak ki başka geliştiriciler bu süreçte sıkılmasın diye ürüne dönüştürmüşler.

Uyuglama sahipleri eski verilerini de RevenueCat'e aktararak platform üzerinden tüm aboneliklerini yöntebiliyorlar. RevenueCat'in buradaki asıl amacı bu aracı bir gelir yönetim platformuna dönüştürmek ve uygulama sahiplerini farklı segmentlere farklı fiyat teklifleri sunabilmeleri gibi stratejik bir rol oynamak.

Geliştirilen API'yi sisteminize ücretsiz entegre etmeniz ve abonelikleri yönetmeniz mümkün. RevenueCat'in ücretsiz paketi aylık 10.000 dolara kadar olan abonelik takiplerini ücretsiz takip etmenize olanak veriyor. Bunun dışında 10 bin - 20 bin dolar arasına erişiyorsanız bu hizmet için aylık 119 dolar gibi bir ödeme yapmanız gerekiyor. Eğer çok daha büyük bir abonelik sisteminiz varsa RevenueCat ile iletişime geçerek size özel bir pakete sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.