Yapılacaklar listesi için basit tasarımlı iOS uygulaması: Listify

Yapılacaklar listesi için basit tasarımlı iOS uygulaması: Listify

Kimi zaman yapacaklarımızı hiçbir şekilde not almadan hatırlayabiliyor olsak da hayatın günlük karmaşası yapmamız gereken birçok şeyi unutmamıza neden olabiliyor. Gelişen teknoloji ile zamanında notlarımızı hatırlamak için kullandığımız ajandaları bir kenara kaldırıyor ve onların yerine geçecek mobil uygulamaları karşımıza çıkarıyor.

Her ne kadar mobil cihazlarımızın kendi anımsatıcı uygulamaları olsa da geliştiriciler tarafından hayata geçirilen bazı uygulamalar diğerlerine kıyasla daha fazla kolaylık sağlıyor. Listify da basit tasarımı ile dikkat çeken bir yapılacaklar listesi uygulaması olarak bu kategoride karşımıza çıktı. Öncelikle uygulamanın sadece iOS kullanıcıları için aktif olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Google Play Store'da da aynı isimde birden çok uygulamayla karşılaşıyor olsak da o uygulamaların App Store'dakilerden farklı olduğunun altını çizelim.

Listify'ın kullanmak gerçekten çok basit. Öncelikle uygulamayı ücretsiz olarak iPhone ya da iPad'inize indiriyorsunuz. Birkaç aşamadan oluşan açıklama kısmından sonra direkt olarak kullanmaya başlıyorsunuz. Listify'da ileride yapacağınız bir görevi oluşturmak için ekranın üstünden altına doğru parmağınızı kaydırmanız gerekiyor, böylelikle karşınıza bir form açılıyor. Görevi en üstteki kısma yazdıktan sonra eğer o görev sizin için çok önemliyse "öncelikli olarak" işaretleyebileceğiniz bir kutucuk yer alıyor. Yapacaklarınızın size hatırlatılmasını istiyorsanız alarm kurmanız ve bunun için de bildirimlere izin vermiş olmanız gerekiyor.

Beyaz ekranın üzerine alt alta oluşturduğunuz yapılacaklar listenizden tamamlananları kaldırmak ise eğlenceli bir yöntemle gerçekleşiyor. Kaldıracağınız maddenin yanındaki kutucuğu işaretlediğinizde telefonunuzu hafifçe sallıyorsunuz ve o madde geri gelmemek üzere silinmiş oluyor.

Yapılacaklar listesi oluştururken basit tasarımdan hoşlanan iOS kullanıcıları Listify'ı App Store'dan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.