Sosyal medya paylaşımlarınızı tasarlayabileceğiniz yeni bir araç: Placid.app

Sosyal medya paylaşımlarınızı tasarlayabileceğiniz yeni bir araç: Placid.app

Kobilerin sosyal medya kullanımı giderek artarken farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkıyor. Örneğin her bir sosyal medya paylaşımı için özel bir görsel hazırlamak bir çok küçük işletme için problem olabiliyor. Geliştirilen araçlar bu problemleri ortadan kaldırıyor ve özellikle düşük bütçeli firmaların oldukça başarılı çalışmalara imza atmasını sağlıyor.

Placid aracı da yeni çıkan tasarım araçlarından biri. Oldukça basit bir kullanım sunan Placid, var olan taslaklardan birini seçip kendi formatınızı oluşturmanızı sağlıyor.

Sosyal medya paylaşımlarınız için kullanabileceğiniz, amacına uygun olarak kategorilendirilmiş ve boyutlandırılmış 40'a yakın taslak ile sosyal medya paylaşımlarnızı hazırlayabilir veya dilerseniz hazırladığınız görselin kodunu alarak görselleri sitenizde kullanabilirsiniz.

Twitter ve Facebook için ayrılmış iki farklı kategoride bu taslaklara farklı boyutlarda ulaşabilir ve sadece metin düzeltmelerini yaparak ve dilerseniz kendi görselinizi yükleyerek hızlıca paylaşım görselinizi oluşturabilirsiniz. Placid.app'in API'si sayesinde bu sistemi kendi sitenize entegre etmenize ve linkleriniz sosyal medyada paylaşıldığı zaman daha şık bir görünüm elde etmenize de olanak sağladığını da belirtmeden geçmeyeyim.

Fiyatlandırma olarak iki farklı seçenek sunan Placid.app şu anda üzerinde kendi logolarının bulunduğu sınırsız görsel hazırlama imkanı veriyor. Dilerseniz aylık 9 dolar karşılığı 10 farklı taslak oluşturup 100 adet görsel hazırlayabiliyorsunuz.

Alternatifleriyle karşılaştırılınca taslakların biraz az kalıyor olması bir eksi fakat beta olduğunu unutmamak lazım. Eğer sosyal medya ajansına veya bir danışmana ödeme yapamıyorsanız siz de bu aracı deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.