Ryeboard, sanal beyaz tahtanız olmayı hedefliyor

Ryeboard, sanal beyaz tahtanız olmayı hedefliyor

Beyin fırtınalarının vazgeçilmezi beyaz tahtadır. İnternet ve teknoloji ne kadar gelişse de henüz beyaz tahtalar için gerçekten kabul görmüş bir alternatif çıkaramadı gibi. Bazı büyük teknoloji firmalarının akıllı beyaz tataları var fakat onlar da girişimciler için veya bireysel kullanımlar için oldukça maliyetli olabiliyor.

Beyaz tahtalar her ne kadar vazgeçilmez olsa da veri kaybına da neden olmaları, bir anda bitiyor olması ve fiziksel olarak herkesin gözünün önünde olması dolayısıyla bazı eksilere sahip. İşte burada "sanal" bir beyaz tahta olarak Ryeboard derveye giriyor ve geleneksel beyaz tahtanızın yerini almayı hedefliyor.

Şifrelenmiş, her an yanınızda taşıyabildiğiniz ve farklı araçlarla desteklenen sanal beyaz tahtanız oldukça fonksiyonel görünüyor. Tüm verileriniz şifreli bir şekilde bulutta depolandığı için projeniz, üzerinde düşüdükleriniz ve notlarınız tek bir yerde kaybolmadan güvenle durabiliyor.

Yakınlaştırma, kalem gibi notlar alma veya bir biriyle ilişkilendirme gibi bir çok farklı özellikle Ryeboard siz farkında olmadan sizin çalışma ve düşünme şeklinizi de değiştiriyor ve geliştiriyor.

Şu anda açık beta olarak yayında bulunan platform geliştirilmeye devam ediyor. Dilerseniz yol haritasını takip edebilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Ürünün beta olması dolayısıyla ücretsiz olduğunu belirtmem lazım fakat tamamlandıktan sonra ücretsiz olarak kalır mı bilemiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.