Google'ın kurucu ortağı Sergei Brin, oğluyla Ethereum madenciliği yaptığını söyledi

Google'ın kurucu ortağı Sergei Brin, oğluyla Ethereum madenciliği yaptığını söyledi

Google'ın kurucu ortaklarından Sergei Brin'in oğluyla ethereum madenciliği yaptığı öğrenildi. Richard Branson'un Fas'ta düzenlediği blockchain konferansında blockchain teknolojisinin potansiyeli üzerine konuşan Sergei Brin, giydiği beyaz kaftanıyla dikkat çekti. Blockchain teknolojisi ile ilk olarak oğlunun bir oyun bilgisayarı istemesiyle tanıştığını belirten Brin şunları söyledi:

"Bir iki yıl önce oğlum iyi bir oyun bilgisayarı almak konusunda ısrar ediyordu. Eğer böyle bir oyun bilgisayarı alırsak kripto para madenciliğine de gireceğimizi söyledim ve ethereum madenciliği yapmaya başladık. O zamandan beri birkaç dolar kazandık."

Şu anda Google'ın çatı şirketi Alphabet'in CEO'luğunu yürüten Brin, Google'ın blockchain teknolojisini benimse konusudan çok yavaş kaldığını belirtti. (Google birkaç gün içerisinde blockchain odaklı şirket satın alırsa şaşırmam.)

Brin, kripto paralar hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını kabul ederken teknolojinin "olağanüstü" olma potansiyelinin olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.