Video üreten ekipler için Rocketium'dan özel çalışma alanı Workspace

Video üreten ekipler için Rocketium'dan özel çalışma alanı Workspace

Rocketium, video alanına odaklanmış bir ürün geliştirici şirket. İlk ürünü olan Studio ile video üretimini oldukça hızlandırmış ve sosyal ağlarda videolarla etkileşim artırmayı hedefleyen içerik üreticilerini oldukça sevindirmişti. Birçok farklı video, fotoğraf ve tasarım formatı ile popüler videoları 5 dakikadan kısa bir sürede oluşturabiliyorsunuz Studio sayesinde.

Video alanına odaklanan Rocketium bireysel kullanımlar için ilk araçlarının oldukça faydalı olduğunu fakat işin içine ekipler girince sürecin pek de kolay yönetilemediğini görünce yeni bir platform geliştiriyor ve Workspace ortaya çıkıyor. Workspace, video geliştiren şirketler ve ekiplerin kullanabileceği bir içerik yönetim sistemi olarak tanımlanabilir.

Rocketium'un kurucu ortağı ve CEO'su Satej Sirur her ne kadar bir "görev yöneticisi" geliştirmeyi istemediklerini söylese de video geliştirme odağında bir görev yöneticisi ortaya çıkardıklarının farkında olduğunu belirtiyor. Şu anda Slack ile entegre çalışan bu platform ilerleyen dönemlerde Trello, Asana gibi araçlarla da entegre olarak çalışabilir.

Kanban stili içerik yönetim sistemi, baştan sona bir videonun oluşturulması için gerekli tüm adımları oluşturmanıza ve ekip olarak bir arada çalışmanıza olanak sağlıyor.

Workspace bir içerik yönetim sisteminden çok daha fazlası. Videonuz için 1.5 milyon farklı video ve fotoğraf bulabileceğiniz gibi platform üzerinde farklı farklı sahneler üzerinde çalışabilir ve videoyu beraber oluşturabilirsiniz. Kendi videolarınızı veya video formatlarınızı yükleyerek üzerinden de çalışmalarınızı ilerletebiliyorsunuz.

Tüm bunları web üzerinden yapabildiğiniz gibi iOS ve Android uygulamalarıyla da süreci takip etmeye devam edebilir ve dilerseniz mobil uygulamalar aracılığıyla da tüm işlemleri yapmaya devam edebilirsiniz.

Özetle Workspace, bir video içerik üretimi sırasında ihtiyacınız olabilecek her şeyin bir araya toplandığı bir platform ve sık sık video içerik üretiyorsanız gerçekten zaman kazandırabilecek bir araç. Yeni bir platform olduğu için şu anda bu ürünü ücretsiz test edebilir veya fiyat için talepte bulunabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.