StartersHub XO hızlandırma programına seçilen 11 girişim

StartersHub XO hızlandırma programına seçilen 11 girişim

StartersHub, StartersHub XO hızlandırma programına kabul edilen ilk girişimleri tanıttı. Bu yıl BSH Ev Aletleri, Unilever ve Türk Hava Yolları iş birliği ile gerçekleştirilen StartersHub XO programı, “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler” (Connected Living and Smart Homes), “Yaşam Bilimleri” (Life Sciences) ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” (Travel and Aviation Services) alanlarına odaklanıyor.

İlk aşamada 20 bin dolar ön sermaye, mentorluk, network ve program ortaklarıyla birlikte proje geliştirme imkanları sunan StartersHub XO 2018, altı ay sonunda programı başarıyla tamamlayan girişimlere 250 bin dolara varan yatırım imkanı sağlıyor.

StartersHub XO 2018 programına katılıp önümüzdeki 6 ay boyunca StartersHub’dan 20 bin dolar yatırım ve iş geliştirme desteği alacak ilk iki girişim Quant.Co ve Magin Tech oldu. Ayrıca program ortaklarıyla stratejik iş birliği yapacak diğer girişimler de belli oldu. Bu girişimler de ihtiyaç duymaları halinde StartersHub’dan eğitim ve mentorluk desteği alacak. StartersHub XO 2018, “Bağlantılı Yaşam ve Akıllı Evler”, “Yaşam Bilimleri” ve “Seyahat ve Havacılık Hizmetleri” alanlarında yeni girişimleri programa dahil etmeyi sürdürecek.

Quant.Co: Enerji üreten tesislerin üretim miktar tahminlemesini saatlik bazda yaparak üretim fazlası ya da eksikliği durumunda oluşacak cezai ödemelri azaltan yazılım.

MaginTech: Yapay zeka ve makine öğrenmesi kullanarak firmaların karlılığını arttıran yazılım.

Akıllı Magnet: Buzdolabı magnetleri üzerinden NFC ile tetiklenen sipariş verme platformu.

GramEvde: Evde yemek pişirmek isteyenler için haftalık yemek tarifi ve malzeme kutuları gönderiyor.

Hoomy: Anlık mesajlaşma kanalları üzerinden tüm akıllı cihazlarla iletişim kuran bir chatbot çözümü.

inMapper: İnteraktif iç mekan harita platformu.

Milvus Robotics: Yük ve malzeme taşınmasını otomatize eden mobil robotlar.

Nanomik: Gıdaların uzun süre dayanmasını sağlayan doğal koruyucular.

NiceVeri: Fabrika ve depolar için iç ve dış mekan varlık takip sistemi.

Qumpara: Tüketicilerin alışveriş fişleri üzerinden ödüllendirildiği, sadakatinin satış kanalından bağımsız yönetebildiği, gerçek alışveriş hareketlerine göre analiz edildiği, mevcut ve potansiyel tüketicilerin yeniden hedeflenebildiği uygulama.

TIM: Verimililiği arttırıcı endüstri 4.0 çözümler sunan giyilebilir teknoloji ürünleri.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.