10 ücretsiz Instagram Hikaye şablonu

Küçük işletmeler ve girişimler için webde bulunan hazır çözümleri kullanmak çok daha avantajlı olabiliyor. Özellikle sosyal medya üzerinden gelen müşterilerin daha değerli olduğu bu girişim ve işletmeler için Adobe Spark ücretsiz tasarım aracıyla öne çıkıyor.

Adobe Spark üzerinden seçtiğimiz 10 ücretsiz Instagram Hikaye tasarım şablonunu sizlerle paylaşıyoruz.

Turizm ve seyahat 

Yaz mevsimi ile birlikte otel ve konaklama merkezlerinin reklamları da artış gösterdi. Instagram Hikayeler'de reklam veya içerik oluşturmak isteyen işletmeler bu şablonları kullanarak kendi içeriklerini kolayca oluşturabilir. Aynı zamanda ikinci şablonun sitede yer alan içerikler için kullanılabileceğini de belirtelim.

Yiyecek - İçecek

Aşağıdaki yer verdiğimiz üç şablon hem Cafe - Restoran tarzı mekanların menülerini ya da indirimlerini tanıtmakta kullanılabilir hem de yemek tarifi içeriğine yer veren platformlar tarafından tercih edilebilir.

Düğün

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte mekanlar, gelinlik tasarımcıları ve  düğün fotoğrafçıları sInstagram'daki içeriklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu alanda hizmet veren işletmelerin şablondaki görseli değiştirerek kendi tanıtımlarına farklı bir tasarım eklemesi mümkün.

Satış

Aşağıda yer alan şablon perakende ürün satışına yönelik kullanılabilecek hikayelere iyi bir örnek teşkil ediyor. Yaz temalı bu şablonun görselini ve renklerini değiştirerek kendi markanıza uygun bir indirim çağrısı yapmanız da mümkün.

İçerik

Her ne kada Instagram Hikayeler'e yazı modu gelmiş olsa da Instagrammerlar takipçilerine daha hoş içerikler sunmak adına paylaşacakları metinlerde tasarımlı bir arkaplan tercih edebiliyor. İçerik odaklı girişimlerin tercih edebileceği bu üç farklı şablonun, tıpkı diğerleri gibi kolayca kişiselleştirilebiliceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.