Asus ZenFone 5 serisinin Türkiye lansmanı gerçekleşti

Asus ZenFone 5 serisinin Türkiye lansmanı gerçekleşti

Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen ve yerinde takip ettiğimiz MWC 2018 kapsamında tanıtılan Asus ZenFone 5 serisinin Türkiye lansmanı gerçekleşti. Gerçekleşen lansmanlar birlikte Asus ZenFone 5Z ve Asus ZenFone Max Pro modellerinin fiyatları da belli olmuş oldu.

Özellikle iPhone X'e olan benzerliği ile dikkatleri çeken Asus ZenFone 5, yaklaşık 2 ay önce ülkemizde satışa sunulmuştu. 2 bin 299 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan model ön sipariş için 1999 TL'ye satılmıştı. Ailenin daha güçlü üyesi olarak karşımıza çıkan Asus ZenFone 5Z ise Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alıyor.

Şubat ayında tanıtılmasına rağmen ülkemizde oldukça geç gelen Asus ZenFone 5Z, iki hafta içinde ülkemizde satışa sunulacak. 3 bin 699 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak olan Asus ZenFone 5Z, bu gece başlayacak olan ön siparişe özel sınırlı sayıda ZenFone 5Z'in 3 bin 299 fiyat etiketi ile satışa sunulacağını da ekleyelim.

3 bin 699 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak olan ZenFone 5Z modelinin 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolamaya sahip olacağını da belirtelim. Batarya kapasitesi ile ön plana çıkan Asus ZenFone Max Pro modeli ise 1799 TL fiyat etiketi ile satışa çıkacak. 5 bin mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan cihaz, 6 inçlik büyük bir ekranla birlikte geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.