Captiv8, fenomen veri tabanını ücretsiz olarak kullanıma açıyor

Captiv8, fenomen veri tabanını ücretsiz olarak kullanıma açıyor

Şirketlerle fenomenleri pazarlama ortak noktasında bir araya getiren Captiv8, fenomen veri tabanını ücretsiz olarak kullanıma açacağını belirtti.

Markaların bu ekosistemi genişletmek istediklerini ve ödeme yapmadan fenomenleri bulmalarına ve araştırma yapmalarına olanak sağlacak yeni sistem bu pazarı yeniden şekillendirebilir. Ücretsiz ürün sayesinde, pazarlamacılar platformda yer alan 1 milyonun üstünde fenomeni arayabileceklerler. Bazı durumlarda ise bu profiller tamamen halka açık verilerden oluşuyor, ancak bunu sadece fenomenler talep edebiliyor.

Pazarlamacılar, platformda içerik türü, konum, kategori ve çok daha fazlası gibi filtrelere göre arama yapabilir. Ayrıca, Captiv8 bir fenomenin kitleleri hakkında demografik ve ilgi alanı gibi verilerin analizini de sunuyor.

Bugüne kadar Captiv8'i ücretsiz olarak kullanmış olanlar platformun birçok özelliğinde yararlanamıyordu. Captiv8'te pazarlamacılar ve içerik oluşturucular, ücretsiz olarak kullandıkları sırada keşif sayfasında günde ortalama iki saat harcıyorlardı. Bu yenilik ise harcayacakları sürenin yüzde 60'ını kurtaracakları anlamına geliyor.

Captiv8'in neden böyle bir karar aldığı ise akıllarda yer ediniyor. Dr Pepper, Snapple, StubHub ve Honda gibi markalar zaten Captiv8'i ücretli olarak kullanıyorlar. Her ne kadar birçok marka Captiv8'ten hizmet alıyor olsa da platform bu yöntemle portföyünü geliştirmeyi hedefliyor. Bu da Captiv8'in SaaS platformunda, ek kitle verilerini ve kampanya yönetimi, ölçüm ve sosyal dinleme gibi araçların kullanımını artırabileceği anlamına geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.