Anılarını kolayca biriktirmek isteyenler için mobil günlük: Logg

Anılarını kolayca biriktirmek isteyenler için mobil günlük: Logg

2014 yılında DIGIEGGS Yazılım ve Danışmanlık şirketinin bir projesi olarak başlayan Logg, geçtiğimiz Nisan ayında hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunuldu. Kullanıcılarının tüm aktivitelerini kolayca kaydedip takip edebileceği bir kişisel yardımcı ve sosyal günlük olan Logg, günlük yaşantınızın detaylarına hakim olmanıza olanak tanıyor.

iOS için Swift 4 ve Android için Kotlin kullanılarak geliştirilen Logg - Kişisel Sosyal Günlük uygulamasının geliştirilme süreci ise yaklaşık 9 ay sürdü. Şu an için 6 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Logg'un ekibinde Selim Baybaş, Hakan Baybaş, İsa Tanış, Zehra Tanış, Mehmet Mutlu ve Arcan Yayıkoğlu bulunuyor.

Kullanıcısının her anını kaydedebileceği ve bunu çok kolay bir şekilde yapabileceği bir platform olarak hizmet veren Logg, temelde bir mobil günlük. Kısacası Logg sayesinde kullanıcılar günlük işlerini, gün içindeki yoğunluklarını, spordaki devamlılıklarını, hobilerindeki kararlılığı gibi pek çok alanı takip edebiliyor.

500'ün üzerinde tanımlı aktiviteye sahip

Kullanıcılarının hatıraları saklayan ve sosyal platformlarda paylaşma imkanı vererek kaybettikleri hatıraları ellerinin altında tutan Logg, not uygulamaları, hatırlatıcılar, aktivite takipçileri ve günlükler gibi pek çok uygulamanın bir karışımı gibi hizmet veriyor.

Logg içinde kaydettiğiniz anıları veya aktiviteleri tek bir zamansal akışta görmenize olanak tanıyan uygulama, filtrelere göre belirli anıları veya tüm anılarınızı takip etmenize izin veriyor. Herhangi bir aktivite için sayaç, geri sayım ve hatırlatıcı gibi özellikleri de sunan Logg, sistemde 500’ün üzerinde takip edebileceğimiz aktivite bulunduruyor.

Sosyal ağ özelliklerine de sahip olan Logg - Kişisel Sosyal Günlük, başka kullanıcıları takip etme ve mesajlaşma imkanı sunuyor. Aylık ve yıllık aktivite geçmişine istatistik ekranında sunan uygulama, kullanıcıların birbirlerini kıyaslamalarına da imkan tanıyor.

Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Çince ve Rusça olmak üzere 8 dil desteğine sahip olan Logg - Kişisel Sosyal Günlük, Day One Journal, Path ve Daylio gibi rakiplere sahip. Ücretsiz bir uygulama olan Logg, uygulama içi satın almalar  ve akış içindeki reklam firmalarından alınacak reklamlar ile gelir elde etmeyi hedefliyor. Dilerseniz Logg, uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.