Yüz değiştirme ve efekt için en iyi 10 uygulama

Yüz değiştirme ve efekt için en iyi 10 uygulama

Birçok yüz değiştirme uygulaması kullanıcılar tarafından tercih edilmeye başlandı. Bu tür uygulamaların çoğunun birbirine benzediği su götürmez bir gerçek olsa da bazıları daha kullanışlı oluşu ya da içindeki efektlerin kalitesinden dolayı daha çok tercih ediliyor. Biz de Apple'ın en iyi uygulamaları arasına giren 10 adet yüz değiştirme uygulamasını sizler için inceledik.

B612

B612, tıpkı Snapchat gibi faaliyet gösteren bir yüz değiştirme uygulaması. Uygulamada farklı kategorilerde birçok filtre bulunuyor. Bu filtrelerin kimine müzik eklenebiliyorken, birçoğu sadece filtre olarak kalmaktan öteye geçemiyor. Ayrıca bu uygulamayı kullanarak kaydettiğiniz video ve fotoğraflarda, sağ alt köşede uygulamanın logosunun sabit kaldığını da hatırlatalım.

Uygulamayı App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Fabby Look - Hair Color Editor

Eğer saç renginizi değiştirmek istiyorsanız ve herhangi bir değişikliğe gitmeden önce deneme yapmak için fırsatınız bulunmuyorsa aynı zamanda bir yüz değiştirme uygulaması olan Fabby Look'un "Hair Color Editor" versiyonu tam da istediğiniz işlevi yerine getiriyor. Uygulamada kızıldan yeşile, maviden siyaha birçok saç rengi yer alıyor ve uygulamayı indirdikten sonra herhangi bir ekstra işlem gerekmiyor; kameranıza erişim izni verdikten sonra Fabby Look'u istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayı App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

LOOKS

Her ne kadar yüze efekt ekleme uygulamaları birçok kişi tarafından severek kullanılıyor olsa da söz konusu makyaj uygulamalarına geldiğinde işler biraz değişebiliyor. LOOKS ise gerçek makyaja en yakın efektleri kullanıcının önüne sererek kalpleri fethetmeyi başarıyor. Uygulamayı kullanmak için kameranıza, fotoğraf albümünüze erişim izni vermeniz ise yeterli oluyor.

LOOKS'u App Store'dan indirebilirsiniz.

MSQRD

MSQRD da yüz değiştirme efektlerini farklı kategorilere ayırarak kullanıcıya sunuyor. Uygulamanın en güzel yanı ise Instagram ve Facebook gibi platformlarda canlı yayın yaparken bu efektleri kullanabiliyor olmanız. MSQRD ile isterseniz bir panda, isterseniz zombi olabiliyorsunuz ya da kendinizi Dünya Kupası çılgınlığına bırakıp temalı efektlerden herhangi birini kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayı App Store'dan ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Magic: Play, Record, Share

Magic, diğer uygulamalardan oluşturduğu oyun ile ayrılmayı başarıyor. Uygulamada isterseniz animojinizi oluşturabiliyor, isterseniz yüz ifadelerinizi değiştirebiliyorsunuz. Face Games oyun kısmında ise iyi ve kötü karakterler bulunuyor ve bunları kullanarak arkadaşlarınızla online oyunlar oluşturabiliyorsunuz. Üstelik Magic'te efekt üzerine başka bir efekt ekleyebiliyorsunuz.

Magic uygulamasını App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Photo lab filters for pictures

Photo lab filters for pictures, basit efektlerden ziyade daha profesyonel olarak efekt kullanmak isteyenler için hayata geçirilmiş. Bu uygulama ile fotoğrafa gerçekçi efektler eklemek mümkün iken, fotoğrafınızı rötuşlayarak düzenlemek de mümkün hale getirilmiş. Uygulamanın yalnızca ilk üç gün için ücretsiz olduğunu da belirtelim.

Photo lab filters for pictures'ı App Store'dan indirebildiğiniz gibi Google Play Store'dan da indirebilirsiniz.

BeautyPlus

BeautyPlus da tıpkı B612 gibi farklı kategorilerde birçok filtreyi bünyesinde barından bir yüz değiştirme uygulaması. Uygulamada bulunan yüz filtrelerinin bazılarına ses efekti eklenebiliyor ve filtreler video haline dönüştürülebiliyor. Uygulamayı kullanmak için kamera, mikrofon ve fotoğraf albümüne erişim vermeniz yeterli oluyor.

BeautyPlus'ı App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

FaceApp: Neural Face Magic

FaceApp diğer yüz değiştirme uygulamalarından biraz daha farklı. Öncelikle mobil cihazınıza indirdiğiniz uygulamayı kullanmak için kamera ve fotoğraf galerinize erişime izin vermeniz gerekiyor. Akabinde isterseniz bir ünlünün, isterseniz bir arkadaşınızın fotoğrafını smiley şekillerine göre efektlendirebiliyorsunuz. FaceApp ile ister gülümseyebilir, ister kendinizi yaşlandırabilir, isterseniz de kel olabilirsiniz. Size kalmış.

Uygulamayı App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teleport

Teleport da tıpkı diğer uygulamalar gibi farklı yüz değiştirme efektlerine sahip. Uygulamanın diğerlerinden en büyük farkı ise cilt renginizi de değiştirmeye izin veriyor olması. Uygulama "yüz değiştirme" uygulamalarından ziyade fotoğraf düzenleyici uygulamaları akla getiriyor.

Teleport'u App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

YouCam Fun

YouCam Fun yüz filtreleriyle fazlasıyla Snapchat'e benziyor. Uygulamada eğlenceli yüz filtreleri, güzellik odağındaki filtreler, vahşi hayvan temalı makyaj filtreleri ve keyifli hikaye araçları yer alıyor. Uygulamayı kullanmak için kameraya ve fotoğraf galerisine erişime izin vermeniz gerekiyor.

YouCam Fun'ı App Store'dan ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.