Mobil pazar yeri Zebramo, DG Incubation ve Aucfan'dan yatırım aldı

Mobil pazar yeri Zebramo, DG Incubation ve Aucfan'dan yatırım aldı

2016 yılının Nisan ayında karşımıza çıkan Zebramo, ikinci el eşyalar için mobil pazar yeri olarak hizmet veriyor. Yeni yatırım turunu tamamladığını duyuran Zebramo, yatırımcıları arasına iki yeni Japon şirketini ekledi. Japonya merkezli DG Incubation ve Aucfan'dan yatırım alan Zebramo'nun yatırım turuna şirketin mevcut yatırımcıları olan Beenos ve Beenext de katıldı.

Yapılan gizlilik sözleşmesi nedeniyle yatırımın miktarı veya şirket değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Zebramo'nun Japonya'dan yatırım almasının pek de sürpriz olmadığını da ekleyelim. Zebramo kurucusu Bora Savaş'ın Japonya'da kurduğu ilk şirket olan Cloudoq, 2012 yılında Zebramo'nun yeni yatırımcısı konumunda olan Aucfan tarafından satın alınmıştı.

Balkanlar ve MENA'ya açılacak

Yeni yatırımcılardan bahsedecek olursak DG Incubation, odağına daha çok ABD ve Japonya alan bir yatırım fonu. Aucfan ise Japonya'nın önde gelen e-ticaret firmalarını grubunda bulunduran bir holding olarak dikkatleri çekiyor. Alınan yatırımın yeni bölgelere açılmak için kullanılacağını da ekleyelim.

Zebramo tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket yeni yatırım turu sayesinde Balkanlar ve MENA'ya açılmak için çalışmalarına başlayacak. Dilerseniz Zebramo'nun mobil uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.