Dosya boyutu sınır olmayan Smash, Wetransfer alternatifi olmak istiyor

Dosya boyutu sınır olmayan Smash, Wetransfer alternatifi olmak istiyor

Kullandığımız teknolojiler geliştikçe elimizdeki materyallerin boyutu da büyümeye devam ediyor ve dolayısıyla ortaya çok daha büyük boyutlu dosyalara çıkıyor. Dosya boyutu arttıkça bu dosyaları göndermek için yeni araçlara ihtiyaç duyuyoruz en bildiğiniz gibi en popüler dosya transfer araçlarından biri Wetransfer. 2GB dosya boyutuna kadar üyelik gerektirmeden, ücretsiz transfer imkanı sağlayan Wetransfer yine kendisi gibi Avrupalı bir rakiple karşı karşıya.

Smash, Fransız girişimci Romaric Gouedard-Comte tarafından hayata geçirilmiş bir dosya transfer aracı ve birkaç önemli özelliğiyle Wetransfer'den ayrılmayı başarıyor. Smash'ın en önemli özelliği dosya boyutu sınırı bulunmaması. Evet, dosya gönderirken bir GB sınırınız bulunmuyor ve bunun için ek bir ödeme yapmanız gerekmiyor.

Büyük dosyalar için bile ücretsiz olmasının yanında hiç bir zaman reklam yayınlamayacaklarını belirten Romaric, sadece ilham verici çalışmalara yer vereceklerini belirtiyor.

En beğendiğim özelliği ise dosyaları indirmeden önce önizleme imkanı veriyor olması. Böylece çok büyük boyutlu olan fakat içinde ne olduğunu bilmediğiniz dosyaları indirirken sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz. Önizlemeden bir yanlışlık olduğunu anlayabilirseniz (bu da bir ihtimal) uzun süre beklemeden çözüm üretebilirsiniz.

Link özelleştirme sayesinde de göndereceğiniz dosyalarınızı gönderirken daha profesyonel bir izlenim yaratabilirsiniz. Ayrıca dosyanın indirilip indirilmediğini de gerçek zamanlı olarak takip edebiliyorsunuz.

Oldukça sade bir arayüzü de olan Smash, Wetransfer için iyi bir alternatif olabilir. Premium özelliklerini karşılaştırdığımız zaman Smash, Wetransfer'e göre yüzde 50 daha az maliyet çıkardığı için kurumsal kullanım için de faydalı olabilir.

Smash'i denerseniz yorumlarınızı bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.