iOS 12'yi denemek isteyenler için public beta yayınlandı

iOS 12'yi denemek isteyenler için public beta yayınlandı

Haziran ayının başında WWDC 2018 etkinliğinde yanıtılan iOS 12, kazandığı yeni özellikler ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bugüne kadar sadece geliştiriciler için kullanıma sunulan iOS 12, public beta olarak bugün itibariyle tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Henüz pek çok bug'a ve sorunlara sahip olsa da iOS işletim sisteminin en güncel versiyonu olan iOS 12'yi dilerseniz buradan indirebilirsiniz. iOS 12’nin iOS 11 yüklü tüm cihazlarda kullanılabileceğini de belirtelim. Performans anlamında önemli bir güncelleme sağlayan iOS 12, uygulamaların açılış hızında yüzde 40, klavye görüntülenme hızında ise yüzde 50 performans artışı sağlıyor.

Yedek almayı unutmayın

iOS 12 public beta ile birlikte grup bildirim sistemi, Memoji ve Measure uygulaması gibi yenilikleri rahatlıkla kullanabileceğinizi de ekleyelim. Tabii ki henüz beta sürecinde olan iOS 12'nin pek çok soruna sahip olduğunu da belirtelim. Bu nedenle cihazına iOS 12'yi yüklemeden önce yedek almanızda yarar var. Son olarak iOS 12'nin final sürümünün Apple'ın Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle birlikte kullanıma sunulacağını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.