Google Haritalar'ın yenilenen "Keşfet "sayfası, birçok kolaylığı beraberinde getiriyor

Google Haritalar'ın yenilenen

Google Haritalar'da kısa bir zaman sonra aktif edilecek olan güncelleme ile "Keşfet" kısmı yeni bir tasarıma kavuşuyor. Yeni güncelleme, restoranlar ve ziyaret edilecek diğer yerler için öneriler bulmayı kolaylaştıracak.

Yenilenmiş tasarımda, kahve dükkanları, barlar, canlı müzik mekanları, popüler restoranlar, yaklaşan etkinlikler ve müzeler hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebileceğiniz kategorileri bulabileceğiniz alanlar bulunacak. Güncelleme ayrıca yerel restoranlar hakkında bir haber akışı gibi görünen bir "Sizin İçin" sekmesini aktif edecek.

Google restoranları, beğeneceğinizi düşündükleri konuma göre puanlanmış şekilde karşınıza çıkaracak. Bir yere dokunduğunuzda, artık bir eşleşmenin ne kadar yakın olduğunu öğrenebileceksiniz ve daha fazla görmek için tıklarsanız size tüm detayları gösterecek. Çoğu insan, Google Haritalar'da restoranları derecelendirmediğinden, ziyaret ettiğiniz restoran türlerine göre öğrenmek zorunda kalıyor. Bu yüzden eşleşme özelliği, yerinde bir hareket diyebiliriz.

Lansman sırasında, bazı özellikler iOS ve Android arasında biraz farklı olacak. Örneğin, önerilen etkinlikler iOS'ta mevcut bulunmayacak. Uygulamada yer alan "Sizin İçin" bölümü, şu an için ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Japonya gibi belirli ülkelerle sınırlı bulunuyor.

Uygulamaya yakın restoranlar bulmak için her zaman yararlı bir özellik olsa da restoranlar arasında seçim yapmak her zaman o kadar kolay olamayabiliyor. Bu yüzden Google'ın yeni özelliği birçok kullanıcının hayatını kolaylaştıracaktır diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.