Yeni AirPods gürültü engelleme özelliğine sahip olacak

Yeni AirPods gürültü engelleme özelliğine sahip olacak

Geçtiğimiz Şubat ayında AirPods’un ikinci jenerasyonunun yeni özellikler kazanacağını ve 2018 yılında karşımıza çıkacağını sizlere aktarmıştık. Bugün ise Bloomberg tarafından paylaşılan haberlere göre ikinci jenerasyon AirPods, gürültü engelleme özelliğine sahip olacak.

Paylaşılan rapora göre yıl içinde karşımıza çıkacak olan AirPods modeli suya karşı dayanıklı olacak. Fakat bu suya karşı dayanıklılığın sadece ter ve yağmur gibi sıvılara karşı dayanıklı olacağını da ekleyelim. Kısacası AirPods'larınız ile birlikte yüzmeye gidemeyeceksiniz.

Biyometrik sensörlere sahip olacak

İkinci jenerasyon AirPods'a biyometrik sensörler de ekleyecek olan Apple, kablosuz kulaklığa aktivite ve sağlık takibi özellikleri kazandıracak. Yeni bir şarj kutusuna da sahip olması beklenen AirPods'un sahip olduğu kutu Apple'ın kablosuz şarj pedi AirPower ile de çalışabilecek.

Hatırlatmak gerekirse AirPods 159 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Gelecek olan yeni modelin tıpkı diğer Apple ürünlerinde de olduğu gibi daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Apple'ın yeni bir HomePod ve üst düzey ses kalitesine sahip olan başka bir kulaklık üzerinde çalıştığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.