Uygulamalarınız için kullanabileceğiniz 100'den fazla ses

Uygulamalarınız için kullanabileceğiniz 100'den fazla ses

Uygulamalar içerisinde ses kullanmak deneyimi pozitif anlamda etkileyen bir şey. Klasik uygulamalar (sosyal ağlar gibi) olmasa da özellikle oyunlarda kullanılan seslerin uyumu deneyimi çok büyük ölçüde etkiliyor. Oyun stüdyoları sırf bu nedenle ses mühendisleri ile çalışarak oyunlarına özel sesler hazırlıyor ve tahmin edebileceğiniz gibi oldukça maliyetli oluyor.

Mobil uygulama geliştiriciliğine başlamadan önce ses mühendisi olan Jay, kendi ihtiyacından yola çıkarak 100'den fazla farklı sesi barındıran bir paket hazırlayarak daha küçük geliştiricilerin kullanımına sundu. Sounds UI Good adını verdiği bu paket şu anda yaklaşık 7 dolara satılıyor ve içerisinde buton seslerinden çan sesine, tropikal seslerden geçiş seslerine kadar birçok farklı ses bulunuyor ve tüm bu sesler uygulamalarınızda kullanabileceğiniz şekilde özenle hazırlanmış ve boyutlandırılmış durumda.

Oldukça uygun bir maliyetle sahip olduğunuz bu paketi kişisel veya ticari projelerinizde kullanabilir, müşterileriniz için modifiye edebilir veya onların projelerinde kullanabilirsiniz. Tahmin edebileceğiniz gibi yapamayacağınız şeyler bu sesleri tekrar satmak, başkalarının ücretsiz olarak indirebileceği gibi bir yerlere yüklemek ve uygulamalar içerisinde satışa çıkarmak. Bu tür ihlaller yapmadığınız sürece kullanmanızda herhangi bir problem bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.