Mercedes-Benz, yeni bisikletleri için Argon 18 ile iş birliği yaptı

Mercedes-Benz, yeni bisikletleri için Argon 18 ile iş birliği yaptı

Mercedes-Benz, Kanadalı yüksek kaliteli bisiklet üreticisi Argon 18 ile yüksek performanslı dayanıklılık bisikletlerinde iş birliği yaptığını duyurdu. Her iki şirket de bir yıldan daha uzun sürecek bu ortaklığı, yenilikçi teknolojiyi ve kullanıcı deneyimini bir araya getirmek odağında açıklıyor.

2018 sonbaharında piyasaya sürülen ilk bisiklet modeli, özellikle yol dayanıklılığını ön plana çıkarıyor. Mercedes-Benz tarzı bir tasarıma sahip olan bisiklet, gümüş renkli çerçeve ve sele ile direksiyon üzerindeki gümüş-siyah renk geçişlerinden meydana geliyor. Bisiklet, titreşim kontrolü için optimize edilmiş özel bir şekle sahip olarak tasarlandı.

Mercedes-Benz'in Tasarım Yaratma ve Marka Deneyimi Kıdemli Müdürü Martin Bremer, bisikletin Sensual Purity'nin tasarım felsefesine uyum sağladığını, tipik Mercedes-Benz renk şeması ile bağlantılı olarak tasarlanan karbonsuz çerçevenin, bisiklet sabitken bile dinamizm sağladığını belirtiyor. Bremer ayrıca entegre edilmiş teknik bileşenlerin ve büyüleyici fonksiyonların, yeni ortaklarının yüksek yeterliliğini ortaya çıkardığını da sözlerine ekliyor.

Yeni Mercedes-Benz Style dayanıklılık bisikletinin, iki bileşen seçeneğinden meydana geldiğini hatırlatalım. Kısacası bisiklet, Ultegra Di2, FSA Trimax 40 Carbon jantlar ve Trimax 30 jantlı Ultegra grubu ile elektronik vites değiştirme özelliğine sahip. Ultegra Di2'da şarj seviyesi göstergesi olan entegre şarj edilebilir bir batarya bulunuyor. Her varyant, kişiye özel bir uyum için altı farklı boyutta sipariş edilebiliyor. Yüksek teknoloji hidrolik frenler, her iki seçenek modelinde standart donanım olarak yer alıyor.

Bisikletin teknik detaylarını aşağıdaki görsel üzerinden inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.