Tesla İstanbul'daki mağazası için LinkedIn'de iş ilanları açtı

Tesla İstanbul'daki mağazası için LinkedIn'de iş ilanları açtı

2018 yılı içinde Türkiye’ye gelmesi beklenen Tesla, İstanbul'daki mağazası için LinkedIn'de iş ilanları açtı. Satış Danışmanı, Ürün Sorumlusu ve Mağaza müdürü pozisyonları için ilan açan Tesla'nın mağazayı ne zaman açacağı ise henüz kesin değil.

Hatırlarsanız geçtiğimiz Mayıs ayında Elon Musk attığı bir tweet ile 2018'in son aylarına doğru Türkiye'de bir mağaza açacağını duyurmuştu. Aynı tweette Tesla'nın lansmanı için ülkemize geleceğini de belirten Musk, Türkiye’yi sevdiğini de dile getirmişti. Bu arada lansmanın, Elon Musk'ın ülkemize ilk ziyareti olmayacağını da hatırlatalım. Zira Musk, geçtiğimiz yılın Kasım ayında Ankara’ya bir ziyaret de gerçekleştirmişti.

Hali hazırda ülkemizde resmi olarak satışa sunulmamasına rağmen insanlar Tesla'nın bir çok modeline sokakta rastlayabiliyor. Bu nedenle lansmanla birlikte belli kesimlerde bir Tesla rüzgarı eseceği de söylenebilir. LinkedIn'de yayınlanan iş ilanlarını düşünürsek, lansmanın yakın tarihte gerçekleşebileceğini de söyleyebiliriz.

Son olarak 4 gün önce yayınlanan ilanların her birinin 300'e yakın görüntülenme aldığını da belirtelim. Eğer siz de Tesla ekibine dahil olmak istiyorsanız, ilanlara Tesla'nın LinkedIn sayfasından ulaşmanız mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.