Yeni lezzetler denemek isteyenler için yemek abonelik servisi: Taze Şef

Yeni lezzetler denemek isteyenler için yemek abonelik servisi: Taze Şef

Ne pişirsem diye düşünmeyi, tarif aramayı ve alışveriş yapmayı ortadan kaldırmayı amaçlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Taze Şef, yemek abonelik servisi olarak hizmet veriyor. Ahmet Akkaya ve Doruk Doğan tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Taze Şef, şu an için 7 kişilik bir ekibe sahip.

Evde kendi yemeğini yapmak isteyenler ve yeni tarifler arayanlara başarılı bir çözüm sunan Taze Şef, kullanıcılarına her hafta özenle hazırlanan tarifler ve tam kararında taptaze malzemeler sunuyor. Malzemelerin özel izolasyonlu paketleme sistemi sayesinde buzdolabı soğukluğunda saatlerce kalabildiğini de ekleyelim.

Seçilen pakete göre her hafta değişen tariflerle 2 kişilik 3 akşam yemeği için tarif ve malzeme tedariği sağlayan girişim, yaklaşık 1 yıl içinde geliştirildi. Marketlere oranla yüzde 10, dışardan verilen hazır yemek siparişlerine oranla ise yüzde 20 daha ucuz olduğunu iddia eden Taze Şef, klasik ve vejetaryen olmak üzere iki farklı paket seçeneğine sahip.

676 öğün teslimatı gerçekleştirdi

Her hafta değişen tariflere sahip olan Taze Şef, haftanın tariflerini web sitesi üzerinden paylaşıyor. Örneğin bu hafta için klasik paketin yemek tariflerinde Mantarlı Patates Graten, Sebzeli Tavuk Baget ve Soya Soslu Jülyen Et Sote bulunuyor. Şu an için 91 müşteriye hizmet veren girişim toplamda 676 öğün teslimatı gerçekleştirdi.

Ülkemizde hizmet veren Şef Gibi ve Gram Evde gibi rakiplere sahip olan Taze Şef, kendi ekibi tarafından geliştirilen ve pek çok konuda optimizasyon yapmalarına olanak sağlayan yazılımlar ile teknolojik altyapı sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Haftalık paket aboneliği üzerinden bir gelir modeli oluşturan girişimin daha önce yatırım aldığını da ekleyelim. Şu an için Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Maltepe, Beşiktaş, Beyoğlu, Kağıthane, Sarıyer ve Şişli ilçeleri için hizmet veren girişim, kullanıcılarını akşam ne pişirsem sorusundan ve dışardan verilen siparişlerin pahalılığından kurtarmayı hedefliyor. Son olarak Taze Şef gönderimlerinde kullanılan paketlerin kedi evine dönüşebildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.