Twitter'daki "flood" içerikleri okumanın kolay yolu: Thread Reader

Twitter'daki

Twitter, yıllardır anlatmak istediklerinizi arkadaşlarınız haricinde kişilere de rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir platform olmaya devam ediyor. Twitter'daki 280 karakter sınırı ise anlatacaklarımız için çoğu zaman yeterli olmuyor ve bu yüzden "flood", diğer adıyla Tweet Dizisi paylaşımları tercih ediyoruz.

Tweet Dizisi'ni tek bir tweet içine sığmayan bir metnin birden fazla tweet ile birbirini takip edecek şekilde sıralanması olarak açıklayabiliriz. Kısacası bir blog yazısında, bir Facebook paylaşımında uzun uzun yazılan içeriğin birden fazla tweet olarak paylaşılması anlamına geliyor. Son dönemde sıkça karşımıza çıkan, okurken kimi zaman bizi sinirlendiren, kimi zaman eğlendiren Flood'lar yer yer bilgilendirici içerikler olarak da karşımıza çıkıyor. Şimdi aradığınız herhangi bir konuda atılan thread'e ulaşmanız ise "Thread Reader" ile daha kolay hale getirildi.

Thread Reader'a merak ettiğiniz bir başlığı yazdığınız anda onunla ilgili yazılmış thread'leri okuyabiliyorsunuz. Örneğin; Cambridge Analytica yazdığınızda thread'ler aşağıdaki şekilde sıralanıyor. Herhangi birini okumak için açtığınızda, isterseniz Thread Reader üzerinden, isterseniz Twitter'dan okuyabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Thread Reader'da bazı özellikler için premium üyelik de gerekebiliyor. Premium üyelik ile herhangi bir konuyu PDF olarak arşivleyebiliyorsunuz, yeni bir kayıt olduğunda bildirim alabiliyorsunuz. Eğer premium üye olmak istemiyorsanız, Thread Reader için bağış da yapabiliyorsunuz. Üyelik hizmetinin aylık 3 dolar, yıllık 30 dolar olduğunu hatırlatalım.

Platformu merak edenler bu link üzerinden ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.