Müşteri mesajlaşma uygulaması Jetlink, SaaS platformuna evrildi

Müşteri mesajlaşma uygulaması Jetlink, SaaS platformuna evrildi

ilk olarak 2016 yılının Aralık ayında karşımıza çıkan Jetlink, chatbot temelli bir müşteri mesajlaşma uygulaması olarak hizmet veriyordu. Webrazzi Online Demo Day'e de katılan ve zaman içinde önemli değişiklikler yaşayan Jetlink, SaaS platformuna evrildi.

2016 yılından bu yana önemli gelişmeler yaşayan Jetlink, SBC Commerce Amsterdam programına katıldı ve programı tamamlamayı başardı. Bu süreçte Jetlink B.V. şirketinin kurulduğunu ve girişimin Hollanda'da artık resmi olarak şirketleştiğini de ekleyelim.

Mobil, web, Facebook ve Slack ile bot geliştirilebiliyor

Jetlink'in chatbot geliştirme çözümü olan JetBot, text tabanlı iken şu anda sürükle bırak mantığına yakın bir yapıda çalışıyor. Kısacası Jetlink kullanıcıları daha kolay bir şekilde JetBot oluşturabiliyor. Oldukça kolay bir arayüze sahip olan JetBot sayesinde mobil, web, Facebook ve Slack kanallarında bot geliştirilebiliyor.

Dashboard arayüzünü tamamen yenileyen Jetlink, yukarıda da belirttiğimiz üzere Slack ile entegrasyon da yaptı. Jetlink'in Amsterdam'da bulunan birkaç müşterisinin platform ile Slack üzerinde çalışan HR Botları yaptığını da ekleyelim.

Platformuna Intercom benzeri kampanya mesajları da ekleyen Jetlink, canlı destek arası aktarım senaryolarına da sahip. Platformun değişmesi ile birlikte SaaS platformu şeklinde ücretlendirmeler de sunmaya başlayan Jetlink, ChangeLog'larını blog üzerinde paylaşıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.