Affinity-Serif ürünlerine odaklanan video eğitim platformu: Affinicasts

Affinity Designer ile ilgili eğitici videolar ve dersler sunan bir eğitim platformu olan Affinicasts, modern tasarımcılar için bir çözüm sunmayı hedefliyor.
Affinity-Serif ürünlerine odaklanan video eğitim platformu: Affinicasts

Affinity Designer ile ilgili eğitici videolar ve dersler sunan bir eğitim platformu olan Affinicasts, modern tasarımcılar için bir çözüm sunmayı hedefliyor. Her hafta yeni içerikler eklenen bir platform olan Affinicasts, özellikle Affinity Designer konusunda uzmanlaşmak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

Affinity Publisher içerikleri yakında eklenecek

Andy Leverenz tarafından geliştirilen bir platform olan Affinicasts, içinde Affinity-Serif ürünleri ile ilgili eğitici videolar ve dersler barındırıyor. Şu an için hem Affinity Photo hem de Affinity Designer ile ilgili içeriklere sahip olan platform, yakın zamanda Affinity Publisher ile ilgili içeriklere de kavuşacak.

Affinity-Serif ürünlerinin nasıl çalıştığı ile ilgili tasarımcıları bilgilendirmeyi hedefleyen Affinicasts, sade arayüzü sayesinde ön plana çıkıyor. Platform içinde bulunan arama özelliği sayesinde hangi konuda ders almak veya eğitim videosu izlemek istiyorsanız kolayca içeriğe ulaşabiliyorsunuz.

Affinicasts'in ücretli bir platform olduğunu da ekleyelim. Platform içinde bulunan Affinity-Serif içeriklerine aylık 9 dolar veya tek seferlik 350 dolar fiyat etiketi ile ulaşabilirsiniz. Tabii ki Affinicasts platformunun en büyük sıkıntısı ise platform içinde bulunan içeriklerin internette ücretsiz olarak da bulunabilmesi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.