Microsoft'un E3 2018'de tanıttığı oyunlar

Microsoft'un E3 2018'de tanıttığı oyunlar

Dünyanın en önemli oyun konferanslarından olan E3 2018, yarın itibariyle başlıyor. Fakat diğer büyük etkinliklerde de olduğu gibi önemli firmalar duyurularını etkinliğin başlamasına günler kala gerçekleştiriyor. Konferans çerçevesinde oyunlarını tanıtan ilk firmalardan biri olan Microsoft, önemli oyunlarla karşımıza çıktı. Microsoft etkinliğinde tanıtılan oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

Halo Infinite

Microsoft'un ve Xbox'ın en sevilen serilerinden biri olan Halo, Halo Infinite ile geri dönüyor. FPS (first-person shooter) türünün en sevilen yapımlarından biri olan Halo'nun yeni oyunu hakkında pek bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Crackdown 3

Öncelikle bilmeyenler için Crackdown 3'ün yeni duyurulan bir oyun olmadığını belirtelim. Microsoft'un E3 2018 etkinliğinde uzun zamandır beklenen bir oyun olan Crackdown 3 ile ilgili yeni videolar paylaşıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=YC4oty9jnMU&has_verified=1

Forza Horizon 4

Microsoft etkinliğinde tanıtılan en önemli yapımlardan biri de Forza serisinin yeni oyunu oldu. Yarış oyunları denince akla ilk gelen yapımlardan olan Forza serisi, karşımıza Forza Horizon 4 ile çıktı. Forza Horizon 4 oyunun 2 Ekim tarihinde oyun severlerin beğenisine sunulacağını da ekleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Blind Forest yapımının devam oyunu olarak karşımıza çıkan Ori and the Will of the Wisps, hem Windows hem de Xbox platformları için kullanıma sunulacak.

Gears 5

Sevilen Gears of War serisinin devam oyunu olan Gears 5, özellikle bilim kurgu türünde Shooter oyunları sevenler için oldukça başarılı bir yapım gibi görünüyor. Ne zaman satışa çıkacağı belli olmayan oyunun fragmanı etkinlikte yayınlandı.

Kingdom Hearts III

İlginç bir şekilde 2013 yapımı Frozen filminin karakterlerini bünyesine katan Kingdom Hearts III, içinde bolca Disney karakteri barındıran bir RPG oyunu.

Fallout 76

Sevilen Fallout serisinin yeni oyunu olan Fallout 76'nın tüm detayları bugün gerçekleşecek olan Bethesda etkinliğinde paylaşılacak.

Devil May Cry 5

Oyun dünyasının en önemli oyun serilerinden biri olan Devil May Cry, yeni oyunu ile karşımızda. Devil May Cry 5 oyununun hem Xbox hem de PlayStation 4 platformları için satışa sunulacağını da ekleyelim.

 Jump-Force

Bandai Namco firmasının yeni dövüş oyunu olarak karşımıza çıkan Jump-Force, içinde Naruto ve Dragonball'daki Goku gibi karakterleri barındırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.