Kişisel hesabınızı istenmeyen e-postalardan koruyan eklenti: Burner Emails

Kişisel hesabınızı istenmeyen e-postalardan koruyan eklenti: Burner Emails

Günümüzde herhangi bir siteye üye olmaya çalışırken acele ettiğimiz için kullanım şartlarını okumuyor ya da istemediğimiz e-postaları almamızı engelleyecek olan ibareleri gözden kaçırabiliyoruz. Bunun önüne geçebilmek için yeni bir Chrome eklentisi olan Burner Emails ile sizi tanıştıralım.

Burner Emails, kullanmaya başlayana kadar karmaşık, içine girdikten sonra ise tahmin ettiğinizden daha pratik bir eklenti olarak karşınıza çıkıyor. Eklentiyi tarayıcınıza indirdikten sonra gelen spam'lerden rahatsız olduğunuz e-posta adresinizle sisteme üye oluyorsunuz, bu üyelik için herhangi bir aktivasyon gerekmiyor. Daha sonra sağ alt köşede bulunan logoya tıklıyorsunuz ve açılan panelde sol alt köşede bulunan "e-posta adresi" kısmına adresinizin ne olmasını istiyorsanız onu yazıyorsunuz. Burner Emails, kendi uzantısını ekleyerek sadece panel üzerinde kullanabileceğiniz bir e-posta adresi oluşturuyor. Bir siteye girdiğinizde Burner Email eklentisi üzerinden e-posta adresinizi aktif edip o sitelerden gelen spam'leri de böylece engellemiş oluyorsunuz.

Burner Emails, her ne kadar istenmeyen e-postaları engelliyor olsa da üyelik gerektirdiği için kafalarda da soru işaretleri bırakıyor. Zira sisteme üye olurken kullandığınız e-posta adresinizin de bir şekilde sızdırılma ihtimali bulunuyor.

Hizmeti kullanarak oluşturduğunuz e-posta adresleri, bunları devre dışı bırakana kadar kullanılabiliyor. Yönlendirmeyi gerçek e-posta adresinizden ayırmak için kapatmanız veya çöp kutusuna atmanız gerekiyor. Sildiğiniz e-postalara yeniden erişemediğinizi de ayrıca hatırlatalım.

Burner Emails, kullanarak yapabileceğiniz bir diğer özellik de istenmeyen kelimeleri sessize alma. Böylece istenmeyen birçok içerikten de uzaklaşmış olabiliyorsunuz.

Eklentiyi bu linkten indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.