Hazır After Effects şablonları kütüphanesi Graphic Foundry ile müzik videoları yaratmak mümkün

Hazır After Effects şablonları kütüphanesi Graphic Foundry ile müzik videoları yaratmak mümkün

Müzik videoları için yaratıcı görsel hazırlamak çoğu zaman zor bir iş haline gelebiliyor. Tek kişi ciddi anlamda vakit kaybettiren bu iş için birden fazla kişinin emek vermesi gerekiyor. Graphic Foundry ise belirli bir ücret karşılığında kullanıma hazır After Effects şablonları sunuyor.

Özellikle elektronik altyapılı müzikler için ideal diyebileceğimiz Graphic Foundry, profesyonel kullanımlar için üyelik gerektirse de sahip olduğu ücretsiz içerikler sayesinde isteyen herkes tarafından kullanılabiliyor. Graphic Foundry'de yer alan içerikleri bilgisayarınıza indirmek içinse isterseniz sisteme üye olabiliyorsunuz. Üye olmayı tercih etmeyenlerin ise seçtiklerini ürünü sepetlerine ekledikten sonra ödeme kısmında isim-soyisim ve e-posta adresini yazması gerekiyor. Bu işlemlerden sonra seçilen ürün e-posta üzerinden indirimeye hazır bir hale geliyor.

Seçili dosyayı indirdikten sonra istediğiniz müziği ekleyebiliyor ve kendi videonuzu oluşturmuş oluyorsunuz.

Graphic Foundry'i ücretli olarak kullanmak isteyenler, döviz kurlarını göz önünde bulundurduğumuzda, epey bir miktarı gözden çıkarmak zorunda kalıyor. Platformu "all access" olarak kullanmak için verilecek en düşük ücret 50 pound iken en yüksek ücret 250 pound olarak hesaplanıyor. Talebe dayalı kullanımda ise en düşük fiyat 60 pound'a çıkarken, en yüksek fiyat 150 pound'a düşüyor.

Graphic Foundry ile oluşturulan örneklere aşağıdan göz atabilirsiniz, platforma ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.