Dijital tasarım aracı Phase, İstanbul'a geliyor

Dijital tasarım aracı Phase, İstanbul'a geliyor

Web siteleri ve uygulamalar tasarlamak amacı ile geliştirilen bir dijital tasarım aracı olan Phase, Sketch dosyalarınızı içeri aktarıp, interaktif bir hale getirmenize olanak tanıyor. Kodlama veya can sıkan sınırlamalar olmadan prototipleme olanağı sunan Phase, rakiplerine oranla zamandan tasarruf sağlıyor.

Toplamda 5 ülke ve 3 kıtaya dağılmış bir takıma sahip olan Phase'in temel amacı ise tasarımcıların ihtiyacı olan yegane dijital tasarım aracını yapmak. Phase'in 150'den fazla ülke ve 1500'den fazla şehirden gelen, 15 bin kişilik bir topluluk tarafından desteklendiğini de ekleyelim.

Lansman için Türkiye'ye geliyor

Kısa zaman sonra Phase v1.0 lansmanını gerçekleştirecek olan Phase ekibi söz konusu lansman için Türkiye'ye geliyor. Phase'in 2asarımı gelişmelerini takip eden ve paylaşan ve  bir topluluk olan Tasarım Mutfağı'nın katkılarıyla İstanbul'a geleceğini de ekleyelim.

Bağımsız olarak tasarımcılarla ve tasarımla ilgilenen kişilerle sık sık bir araya gelmeye çalışan ve ücretsiz bazı etkinlikler düzenleyen Tasarım Mutfağı, 9 Haziran Cumartesi düzenleyeceği etkinlikte Phase CEO'su Nick Budden'ı ağırlayacak. Etkinlikte Phase ve Phase v1.0 ile ilgili önemli detayların paylaşılacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.