Viva Wallet, Avrupalı perakendecilere komisyonsuz ödeme hizmeti sunacak

Viva Wallet, Avrupalı perakendecilere komisyonsuz ödeme hizmeti sunacak

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Amsterdam'da gerçekleştirilen Money 20/20 2018 etkinliğinde duyurulan yenilikleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

Money 20/20'nin sponsorlarından Viva WalletMasterCard ve Visa Ana Üyesi olarak tamamen bulut tabanlı ödeme hizmetleri sağlayıcısı olarak hizmet veriyor. Viva Wallet, ticari ATM kartlarını kullanan tüm Avrupa perakende işletmeleri için satın alma komisyonunu yüzde 0 olarak belirlediklerini açıkladı. Viva Wallet'ın belirlediği bu yüzde 2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Viva Wallet, Avrupa MasterCard ve Visa kartlarını kabul etmek için hizmet satın alan ve Viva Wallet kartlarını kullanarak fonlarını kullanmak isteyen perakende satıcılarından yüzde 0'lık bir ücret almış olacak. Yeni teklif, hem mevcut olmayan (e-ticaret) işlemlerin yanı sıra, Viva Wallet'ın kartlarıyla yapılan işlemler için geçerli olacak. Viva Wallet teklifi tamamlamak için yenilikçi Android kart terminalini, PAX küresel teknolojisiyle Money 20/20'da tanıttı. Bu yenilik ile çeşitli alternatif ödeme yöntemleri ve yerel kapalı devre kartı düzenleri de tanıtılmış oldu.

Viva Wallet'ın İş Geliştirme Direktörü Dr. Yannis Larios konuyla ilgili olarak şunları söyledi.

Avrupa'daki ticaret üssümüze fayda sağlamak için birinci sınıf bulut tabanlı işleme altyapımızı ve hizmetlerimizi edinme ve yayınlamadaki başlıca üyelerimizi birleştirmeye çalışıyoruz. Bugün, perakende tüccarlarımıza, Avrupalı tüketiciler tarafından kendi fonlarını iş bankamatik kartlarımızla kullandıklarında yaptıkları tüm Visa ve MasterCard işlemleri için sıfır ücret alma şansı veriyoruz.

2010 yılında kurulan Viva Wallet, İngiltere, Belçika, Romanya, Yunanistan ve Kıbrıs'ta faaliyet gösteriyor. Şirket, bireysel ihtiyaçlarına göre her büyüklükteki işletmelere yenilikçi satın alma ve yayınlama hizmetleri sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.