Kelly Wenzel: Amazon Pay ve Alexa ile tren bileti alabileceksiniz

Kelly Wenzel: Amazon Pay ve Alexa ile tren bileti alabileceksiniz

Money 20/20 2018 etkinliğinin ikinci gününde sahne alan konuşmacılar arasında yer alan Amazon Pay yöneticisi Kelly Wenzel, hem Amazon Pay hem de Virgin Trains ile yaptıkları iş birliği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. ABD'deki kullanıcıların yüzde 62'sinin bağlanabilir cihazlara sahip olduklarını dile getiren Wenzel, müşterilerin istekleri ile ilgili önemli bilgiler de paylaştı.

Dijital ve internet üzerinden alışveriş konusunda en önemli değişkenin güven olduğunu dile getiren Wenzel, müşterilerin büyük bir bölümünün firmaların daha ulaşılabilir olmasını istediğini aktardı. Kullanıcıların yüzde 73'ünün aldıkları hizmeti beğenmedikleri takdirde kullandıkları şirketi değiştirdiklerini de dile getiren Wenzel, güvenin ve hizmet kalitesinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

Alexa ile tren bileti almak

Amazon olarak yaptıkları araştırmaya göre kullanıcılarının yüzde 78'inin online alışveriş konusunda güveni en ön sıraya koyduklarını da paylaşan Wenzel, Amazon Alexa ve sesle kontrol teknolojisine oldukça önem verdiklerini de paylaştı. Amazon Alexa ile Amazon Pay'in entegre bir şekilde çalıştığını da belirten Wenzel, geçtiğimiz Nisan ayından bu yana ABD'deki kullanıcıların sesle kontrol ile birlikte alışveriş yapabildiğini de hatırlattı.

Virgin Trains ile yaptıkları iş birliğinden de bahseden Wenzel, kullanıcılarının Amazon Pay sayesinde ve Alexa yardımı ile kolayca Virgin Trains biletleri alabileceğini duyurdu. Tren bileti alma işlemini oldukça hızlandıran Amazon Pay ve Alexa, önümüzdeki yıllarda online alışveriş konusunda daha çok karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.