Türkiye İş Bankası, Money 20/20'de kişisel asistanını görücüye çıkardı

Türkiye İş Bankası, Money 20/20'de kişisel asistanını görücüye çıkardı

Bugün ilk günü gerçekleşen ve İş Bankası'nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz Money 20/20 2018 etkinliğinde, Türkiye İş Bankası'ndan iki önemli konuşmacı da yer aldı. Geçtiğimiz hafta Webrazzi Connect: London'da misafir ettiğimiz Ceren Sayar hem Türkiye İş Bankası hem de Clinc ile yaptıkları iş birliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük özel bankası olduklarını vurgulayan Ceren Sayar, Türkiye'nin yanı sıra Maxitech ile Silikon Vadisi'nde de faaliyet gösterdiklerini paylaştı. 12 milyondan fazla müşterileri olduğunu ve Türkiye'ye ilk ATM'leri getirerek dijital bankacılığa adım attıklarını belirten Sayar, bulunduğumuz dijital çağda müşteri deneyiminin çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye İş Bankası'dan kişisel asistan!

Müşterilerinin daha iyi bir deneyime sahip olmaları için doğru partnerleri ve araçlarını seçtiklerini belirten Sayar, bu nedenle Clinc ile birlikte çalıştıklarını paylaştı. Money 20/20 2018 sahnesinde ise Clinc ile Maxitech iş birliği sayesinde ortaya çıkan Türkiye İş Bankası'nın kişisel asistanının demosu gerçekleştirildi.

Türkiye İş Bankası'nın mobil uygulaması arayıcılığıyla kullanılabilen kişisel asistan, banka müşterilerinin pek çok sorusuna cevap verebiliyor. Önümüzdeki dönemlerde Türkiye'de kulanıma sunulacak olan asistan, yapılan harcamalar, kredi kartı bakiyesi, en çok yapılan 10 yemek harcaması gibi bilgiler paylaşabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.