Money 20/20 2018 Startup Pitch'te finale kalan 3 girişim

Money 20/20 2018 Startup Pitch'te finale kalan 3 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Amsterdam'dan takip ettiğimiz Money 20/20 2018 etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu haberimizde Money 20/20 2018'in girişimcilik yarışması olan Startup Pitch'e katılan 10 girişimi ve finale çıkmayı başaran 3 girişimi sizlere aktaracağız.

Grandhood, Konsentus ve Klippa finalde

Fintech alanında hizmet veren girişimlerin katıldığı Startup Pitch 2018'e Fintechblocks, Grandhood, Klippa, Konsentus, Limitless, dualitybanx, Payment Courier, PocoSys, Smart valor ve SPIN Analytic olmak üzere 10 girişim katıldı. Yapılan ilk eleme sürecinin sonunda Grandhood, Konsentus ve Klippa girişimlerinin finale kalmaya hak kazandığını da ekleyelim.

2017 yılında kurulan ve Danimarka merkezli bir Fintech olan Grandhood, alternatif bir emeklilik fonu olarak hizmet veriyor. Açık bankacılık modeli üzerine yoğunlaşan Konsentus, Londra merkezli bir girişim. Alışveriş fişlerine odaklanan ilginç bir girişim olan Klippa, bir mobil uygulama olarak hizmet veriyor.

Money 20/20 2018 Startup Pitch finalinin yarın gerçekleşeceğini de ekleyelim. Yarışma sonlanır sonlanmaz yarışmanın detaylarını ve kazanan girişimi sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.