Şirket logolu tişörtlerle reklam yapmak: "Can you wear my company's shirt?"

Şirket logolu tişörtlerle reklam yapmak:

2009 yılında hayata geçirilen ve üzerinde şirketlerin logolarının bulunduğu tişörtleri giyen Jason Sadler'ın "IWearYourShirt" isimli girişiminin 2018 modeli sayılabilecek "Can you wear my company's shirt?" isimli girişimle sizi tanıştıralım.

Şirketlerin logolarının bulunduğu tişörtleri giyerek bundan maddi kazanç elde etmeyi amaçlayan IWearYourShirt, 2009 yılında hayata geçirilmiş ve Jason Sadler, bundan 1 milyon dolar kazanmıştı. 1 Ocak 2009'da başladığı "tişört giyme" serüvenini 6 Mayıs 2013'te sonlandıran Sadler, bu girişimle birçok mecrada kendine yer bulmuş ve girişimciler için rol model olmuştu. Genç bir girişimci olan Davis Baer da Jason Sadler'ın yaptığını günümüze taşıyor ve "Can you wear my company's shirt?" adını verdiği girişimle bu şekilde maddi kazanç elde etmeyi planlıyor.

Can you wear my company's shirt? ile şirketinizin logosunun yer aldığı tişörtü Davis Baer'ın kendisine giydirmeniz mümkün olacak. Bunun için burada bulunan formu doldurup sisteme kaydolmanız ve kendi tişörtlerinizi Baer'ın adresine göndermeniz gerekiyor. Daha sonra Baer belirtilen dönemde gönderdiğiniz tişörtü giyiyor ve sosyal medyada kendi fotoğraflarını paylaşıyor. Tişört giyme fiyatı ise tişörtü kaç gün giyeceğine göre değişiyor. Davis Baer, tişört giyim başına 1 dolar talep ediyor. Yani Baer'a 50 dolar gönderirseniz, tişörtünüzün 50 kere giyileceğini garantilemiş oluyorsunuz.

Şimdilik tişörtleri sadece kendi giyeceğini açıklayan Davis Baer, ilerleyen dönemde tişörtleri giyecek başka kişilerin de sisteme eklenebileceğini ve onların da bundan para kazanabileceğini belirtiyor. "Tişört giyici" olmak içinse aşağıdaki tweet'i retweet'lemeniz gerekiyor.

Davis Baer'a şirketinizin tişörtünü göndermek istiyorsanız, girişimin sitesinde bulunan formu doldurabilir ve reklamınızı hiç bilmediğiniz yerlerde, analog yollardan gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.