Webrazzi Connect: London'da teknoloji yatırımlarının geleceği konuşuldu

Webrazzi Connect: London'da teknoloji yatırımlarının geleceği konuşuldu

Londra'da gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Connect: London konferansımızın son oturumu, White Star Capital'dan Christian Hernandez Gallardo, PROfounders Capital'dan Sean Seton-Rogers ve Bethnal Green Ventures'tan Vicky-Marie Gibbons'ın katıldığı Future of Tech Investments oldu.

Teknoloji yatırımlarının geleceğine odaklanan bu oturumda, hangi teknoloji girişimlerine yatırım yapıldığı, yatırımlar için gerekli unsurlar ve daha birçok konu hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Yatırımların geleceği ve girişimcilerin yatırım alabilmesi için yapması gerekenler ile ilgili sorulara cevaplar verildi.

Vicky-Marie Gibbons, teknolojinin eğitim, sağlık gibi kullanım alanları olduğundan bahsederken 3D baskı gibi birçok sektörün teknoloji ile iç içe olduğunu ve bu tarz girişimlerin hepsinin teknoloji girişimi olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Bethnal Green Ventures'ın yatırımlarının yüzde 35'inin sağlık sektörü üzerine olduğundan bahsetti.

Sean Seton-Rogers ise teknolojiyi kullanarak hayatı kolaylaştıran girişimleri odaklarına aldıklarından bahsederken, Türkiye'de henüz girişimlerinin olmadığını söyledi. PROfounders Capital'ın hemen hemen bütün Avrupa ülkelerinde yatırım yapmaya açık olduğunu da belirtti. Ayrıca, oyunlara ve yapay zeka odağındaki girişimlere yapılan yatırımların öneminden ve fazlalığından da bahsetti.

Christian Hernandez Gallardo ise her türlü lokasyonda yatırım yaptıklarını ve yatırım için taze evcil hayvan mamasından teknolojiyi odağına alan birçok girişime kadar yatırım yaptıklarını söyledi.

Tüm girişimlerin buluştuğu ortak nokta ise değişen koşullarla birlikte sağlığa yapılan yatırımların önemi oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.